Barcelona'nın Arjantinli yıldızı, Sevilla zaferinin ardından konuştu. UEFA Super Kupa macında Sevilla'yı normal suresi 4-4 biten macın uzatma bolumlerinde devirerek kupaya uzanan Barcelona'da takımın yıldız futbolcusu Lionel Messi macın ardından acıklamalarda bulundu. Attığı iki golle macın yıldızı secilen Messi cok zor bir macın ardından galip geldiklerini belirtirken, "Bu maca iyi hazırlanmıştık. Zor bir mucadele oldu. Ben kazandığımız ya da kazanacağımız kupaları duşunmektense adım adım duşunmeyi tercih ediyorum. Şimdi de sadece Athletic Bilbao macına odaklanmalıyız." dedi. Maca iyi başladıklarını anlatan Arjantinli yıldız, şoyle devam etti: "Ozellikle ilk 50-60 dakika cok iyiydik. Ama daha sonra oyundan duştuk. Macın genelinde cok iyi oynadığımızı duşunuyorum. Macın son bolumlerine doğru ise duşuş yaşadık. Biraz gevşedik cunku yorgunduk." Messi ayrıca Barcelona'ya uzatmalarda galibiyeti getiren takım arkadaşı Pedro'yla ilgili olarak da, "Pedro bu takıma verdikleriyle her şeyi hak ediyor. Ona bundan sonrası icin en iyi dileklerimi iletiyorum." diye konuştu. Goal
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Messi: Biraz gevşedik cunku...