Adana buyukşehir belediyesi futbol okulları sezonu torenle kapattı
Futbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Adana buyukşehir belediyesi futbol okulları sezonu torenle kapattı
-
05-10-2019, 21:50:00Adana Buyukşehir Belediyesi Futbol Okulları, Gunduz Tekin Onay tesislerinde duzenlenen bir torenle sezonu kapattı. Adana Buyukşehir Belediye Başkanı Huseyin Sozlu-Adana Demirspor Kulubu Başkanı Sedat Sozlu, Turkiye Futbol Federasyonu Adana Bolge Muduru Akif Oflaz, Buyukşehir Burokratları, Adana Buyukşehir Belediyesi Futbol Okulları Koordinatoru Tekin İncebaldır, antrenorler, oğrenciler ve velilerin katıldığı torende, futbol eğitimi alan kız oğrencilere de diploma verildi. Adana Buyukşehir Belediyesi Futbol Okulları Koordinatoru Tekin İncebaldır, Adana Buyukşehir Belediye Başkanı Huseyin Sozlu’nun desteği ve himayesiyle kurulan futbol okullarının cok yerinde bir hizmet sunduğunu belirtti. Tekin İncebaldır, “Futbol Okullarımıza desteğini esirgemeyen Adana Buyukşehir Belediye Başkanımız Huseyin Sozlu Bey’e bize bu imkanı sunduğu icin binlerce kez teşekkur ederim. Spora ve gencliğe verdiği değerden dolayı kendisine minnettarız. İnşallah bu genclerin icinden Turk futboluna hizmet edecek, vatana millete yararlı değerli evlatlar yetiştirmek Başkanımızın en buyuk temennisidir. Futbol Okulları’na emeği gecen burokratlarımız, teknik ekibimiz ve cocuklarını sabırla 60 gun idmanlara getirip goturen velilerimize de teşekkurlerimi sunarım” dedi. BAŞARILI, AHLAKLI, SAĞLIKLI COCUKLAR, GENCLER YETİŞECEK Adana Buyukşehir Belediye Başkanı Huseyin Sozlu de emeği gecenlere teşukkur etti. Başkan Huseyin Sozlu, “Goreve gelişimizin uzerinden yaklaşık 1 bucuk yıl gecti. Futbol Okulları gecen yıl faaliyete başladı. Adana’nın yetiştirdiği değerli futbolcu ve teknik direktor Tekin İncebaldır yonetiminde, Adana Buyukşehir Belediyesi’nin himayesinde bu yıl ikincisi gercekleşen futbol okullarımız, 6’sı merkezde, 7’si ilcelerde olmak uzere 13 okulda faaliyet gosteriyor. 4 bin 250 sporcu adayıyla gıpta edilecek, disiplinli, istikrarlı bir calışma gercekleştiriyoruz. Tekin Hoca başka olmak uzere, Adana Buyukşehir Belediyesi burokratlarına ve teknik ekibe cok teşekkur ediyorum. Boylesine heyecanlı ve arzulu bir şekilde gercekleştirmiş olduğumuz bu faaliyette cocuklarını disiplinli bir calışmanın icine sevk eden, bize guvenerek cocuklarını teslim eden değerli velilerimize, hemşehrilerimize de cok teşekkur ediyorum, onları tebrik ediyorum. Turkiye Futbol Federasyonu Temsilcisi Akif Oflas Bey’e de teşekkur ediyorum. İnşallah burada kararlı, disiplinli, surekli bir şekilde calışmalarımız devam ederse, cocuklarımızın hem başarılı sporcular olmasına olanak tanınacak, hem de spor disiplini, spor ahlakı ve sporun insan sağlığına katkısı cocuklarımıza aşılanmış olacak. Spor aracılığıyla cocuklarımız disiplinli, ahlaklı, kotu alışkanlıklardan uzak kalarak yetişecektir. Hocalarımız futbolla birlikte onlara guzel ahlakı, hayat boyunca disiplinli ve istikrarlı olmanın onemi de oğretiyorlar. Turkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Onder Mustafa Kemal Ataturk’un, ‘Ben sporcunun zeki, cevik ve ahlaklısını severim’ sozlerinden hareketle, bu ozelliklere sahip cocuklarımız inşallah buradan yetişecektir. Adana; yetiştirdiği başarılı sporcularla da bereketli topraklar olma ozelliğini bir kez daha gostermiş olacaktır. Bu başarılırsa, cocuklarımız icin istikbal sağlanırsa, biz bundan sadece kıvanc duyacağız. Kuruluşuna vesile olduğumuz bir okulda cocuklarımızın başarılı olduğunu, velilerimizin emeklerinin karşılığında başarılı sporcular yetiştiğini gormenin şerefi bize yeter. Cocuklarımıza, genclerimize başarılar diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından diploma toreni gercekleştirildi. Kız oğrencilerden Emine Nisa, Miray Eren Gonder, Bade Vahapoğlu, ile minik oğrenciler Mehmet Ozcan, Arda Tombul ile Emre Furkan Cağlar diplomalarını Başkan Huseyin Sozlu’den aldı. CHA __________________