İngiliz yıldız, takıma daha kaliteli isimler katılması icin Şampiyonlar Ligi'nde mucadele etmek zorunda olduklrını soyledi. Wayne Rooney, Manchester United'ın kadrosunu daha iyi isimlerle guclendirebilmesi icin Şampiyonlar Ligi 'nde mucadele etmesi gerektiğini duşunuyor. United bu yaz kadrosunu Depay, Schneiderlin ve Schweinsteiger gibi onemli isimlerle guclendirdi. Ancak Pedro, United'ı kucumseyerek Cheslea'yi tercih etti. Ayrıca Muller ve Neymar gibi yıldızlar da Old Trafford'a gelmek istemediler. Hafta arasında ilk macta 3-1 mağlup ettikleri Club Brugge ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi play off rovanş macının onemine değinen Wayne Rooney, Daily Mirror'a verdiği demecte "Ben buraya transfer olurken Şampiyonlar Ligi'nde olmak istediğim icin geldim. Kadromuzda pek cok onemli isim var. Ama en iyi oyuncular hep Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ister. Bu nedenle play off turunu kesinlikle gecmeliyiz. Bir sezon daha Şampiyonlar Ligi maclarını evde oturup televizyondan izlemek istemiyorum." dedi. Goal
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Rooney: İyi transferler yapabilmek icin Şampiyonlar Ligi'nde olmalıyız