TFF Yonetim Kurulu, Milli Takım Teknik Sorumluluğu'ndan ayrılan Fatih Terim ve ekibine veda yemeği verdi. İstinye Park'taki Borsa Lokantası'nda duzenlenen yemeğe TFF Yonetim Kurulu uyelerinin yanı sıra Fatih Terim, Mufit Erkasap, Eser Ozaltındere, Oğuz Cetin ve Metin Tekin katıldı. Fatih Terim ve antrenorlerin 2005 yılından bu yana Milli Takımlara onemli hizmetler verdiğini soyleyen TFF Başkanı Mahmut Ozgener, katkıları anısına hediyeler verdi. Fatih Terim ve tum teknik kadro ile beraber calıştıkları her dakikadan buyuk keyif aldıklarını soyleyen Ozgener şoyle devam etti; "Milli takımlar teknik ekibi ozellikle Euro 2008'de hem bizlere hem de Turk halkına buyuk mutluluklar yaşattı. Ulkemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Bizler, kariyerinde UEFA Kupası şampiyonluğu ve Avrupa ucunculuğu bulunan Fatih Terim'in, futboldan ayrı kalamayacağını, kısa sure sonra yeniden gorevler alacağına inanıyoruz." Bu gecenin kendisini ve tum ekibi gururlandırdığını, duygulandırdığını soyleyen Fatih Terim de, gerek Sayın Başkan, gerek Yonetim Kurlu gerekse de tum TFF calışanlarından buyuk ilgi ve sevgi gorduk. Bu sevgi sayesinde mukemmel bir calışma ortamında gorev aldık. Bundan sonra da nerede gorev yaparsak yapalım, Turk futboluna hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi. http://www.tff.org. __________________