Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk macında Chelsea'yi 2-1 yenen Inter'in teknik direktoru Jose Mourinho, yine iddialı konuşarak kendisinin rovanş karşılaşmasında Stamford Bridge Stadı'nda kaybetmeyeceğini soyledi. İngiliz basınının tamamına yakını Portekizli teknik adamın rovanş macıyla ilgili cumlelerini manşetten verdi. Stamford Bridge Stadı'nda bu kez farklı bir soyunma odasına gideceğini belirten Mourinho, ''Ben biliyorum ki normalde Mourinho, Stamford Bridge'de şanslıdır. Mourinho, Stamford Bridge'de kaybetmez'' dedi. Eski takımına karşı duygularını kontrol etmek zorunda olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, ''Bu oyun benim icin de onlar icin de normal değil. Fakat mac başladığı zaman normal olmaya başladı ve her iki taraf da kazanmayı istedi'' değerlendirmesinde bulundu. İtalya'ya durust bir adam olarak geldiğini ve oyle ayrılacağını belirten Mourinho, Chelsea'nin dun geceki macta penaltıyı hak ettiğini soyledi. Chelsea karşısında en iyi sonucu almadıklarını anlatan Mourinho, ''Tabiki sonuctan memnunum. Birkac hafta once profesyonel olarak herkesten daha fazla kazanmak istediğimi soylemiştim. Yuksek duzeyli bir oyundu, takımım sahip olduğu kaliteyle oynuyor. Oyuncularıma Chelsea'nin kendilerinden daha iyi olmadığını soyledim. Chelseali futbolcular iyi oynayabilir, biz de oyle'' diye konuştu. Şampiyonlar Ligi'nde cok buyuk bir takım olduklarını gosterdiklerini dile getiren Portekizli teknik adam, ''İlk macı sahanızda oynamanız daima zordur, fakat biz Stamford Bridge Stadı'nda en iyi şekilde oynayacağımıza inanıyoruz. Gecen sezon Manchester United karşısında guzel bir şans yakalamıştık, neden bu tekrar olmasın ki'' ifadelerini kullandı. 25.02.2010
Kaynak : AA
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Mourinho: "Kaybetmeyeceğiz"