"Tum takımın ozguveni kırılıyor"
Futbol0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- "Tum takımın ozguveni kırılıyor"
-
05-10-2019, 21:29:19“Saniyelik bir anda benim sacımı duzeltmem nasıl oluyor da bir hata gibi gozukup Turkiye’nin gundemi olup, macın da onune geciyor.” A Milli Takımımız’ın Hırvatistan’a 1-0 kaybettiği macta Luka Modric’in gol vuruşu yaptığı esnada rakibine mudahale etmek yerine saclarını duzelttiği icin eleştirilen Ozan Tufan destek istedi. Avrupa Şampiyonası’na yenilgiyle başlamanın en cok kendilerini uzduğunu belirten genc futbolcu sac duzeltme konusuyla ilgili milli takım kampında icini arkadaşlarına şu sozlerle doktu: ‘BURADA HERKES KIRMIZI-BEYAZ’ “BİZ burada ulkemizi temsil ediyoruz. Hepimiz bu bayrak icin mucadele veriyoruz. Tek bir amacımız var, maclarımızı kazanıp ulke insanımıza bir nebze olsun mutluluk yaşatmak. Milli Takım’da takım ayrımcılığı olmaz, burada herkes kırmızı-beyazdır. Bu yuzden bir mağlubiyeti bir oyuncuya bağlamak ne derece doğrudur? HIRVATİSTAN macındaki talihsiz mağlubiyetten sonra benim uzerimden surekli eleştiride bulunmak kimseye bir şey kazandırmaz. Boyle olunca sadece benim değil Milli Takım’daki arkadaşlarımın da ozguveni kırılıyor. Yaşanan mağlubiyet sonrası kimse bizden fazla uzulmemiştir. ‘ORTADA BİTEN HİCBİR ŞEY YOK’ TURNUVAYA kotu bir sonucla başlamak hepimizi yıktı, kazanmayı cok istiyorduk cunku. Acıkcası saniyelik bir durumda da benim sacımı duzeltmem nasıl oluyor da bir hata gibi gozukup tum Turkiye’nin gundemine gelip macın da onune gecebiliyor. DAHA hicbir şey bitmedi, grupta oynayacağımız iki tane cok onemli macımız var. Eleştiren olduğu gibi ciddi manada destek mesajları da aldım. Tekrar soyluyorum... Bizleri ‘şu takımda oynuyor’ diye ayırmayın. Hepimizin, tum milli oyuncuların herkesin desteğine ihtiyacı var.” Gunluk Gazeteler __________________