''Beklenen Turkiye İspanya macında..''
Futbol0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- ''Beklenen Turkiye İspanya macında..''
-
05-10-2019, 21:29:082016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu’nda mucadele eden ve Cuma gunu İspanya ile karşılaşacak olan Milli Takımımız'da Turkiye Futbol Direktoru Fatih Terim, basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gercekleştiriyor. Marsilya’nın Bandol kasabasında kamp yaptıkları otelin medya merkezinde yapılan toplantıya Milli Takımı takip eden gazeteciler ve Fatih Terim katıldı. D Grubu değerlendirmesi ve karşılıklı bilgi alış – verişinin yapılacağı toplantı oncesi Fatih Terim yabancı gazetecilerle de bir araya geldi. Daha sonra Turk gazetecilerin yanına gelen Fatih Terim’in sohbet toplantısı devam ediyor. Turkiye Futbol Direktoru Fatih Terim, konuşmasından satır başları şu şekilde; "Hepimizin beklediği Turkiye, İspanya macında sahada olacak. Hırvatistan macında yenilgiden cok kotu oyun ve kabullenmişlik bizi uzdu." "Oyuncularımızın sorunları var. Transferi devam eden, ozel hayatında sorun yaşayan ve az sure alan futbolcularımız var." "Ozan Tufan'ın sacı, Emre Mor'un Modric ile fotoğraf cektirmesi gundem oluyor, bunu anlamıyorum." "Burası bir podyum gibi. Oyuncularıma "cıkın en iyi yuruyuşu siz yapın" dedim." "Buradan buyuk takımlara 3-5 oyuncu daha vermek beni mutlu eder. Bu şans bir daha ele gecmez." "Biz 1-0'dan cok mac cevirdik ama Hırvatistan macında skora isyanı goremedim." "Kadroyu bir gunde secmedim. O nedenle tercihlerimle ilgili pişmanlığım yok." Gunluk Gazeteler __________________