Paris Saint Germain'in Arjantinli santrforu Mauro Icardi'nin Sampdoria'dan takım arkadaşı Maxi Lopez'in eski eşi olan Wanda Nara ile ilişki yaşaması uzun sure magazin basınının gundemini meşgul etmişti. 32 yaşındaki seksi modelle 2014 yılından bu yana evli olan ve iki cocuğu bulunan golcu futbolcu, aynı zamanda menajerliğini yuruten Wanda ile ilgili cok konuşulacak bir itirafta bulundu. Fransız televizyonu Canal Plus'un sorularını yanıtlayan yıldız isim, yaşadıkları ilişkinin normal olmadığını ancak Wanda'ya ilk goruşte aşık olduğunu soylerken şu ifadeleri kullandı: "İlişkimizi en iyi şekilde yurutmeye calışıyoruz. Cunku birbirimize aşığız. Hic kimse kalbini kaptıracağı kişiyi secemez. Bizim de başımıza boyle bir şey geldi." "Wanda'yı menajerim olarak belirlerken ikinci kez duşunmedim. Bu noktada ailemiz ve geleceğim icin harika bir karar aldığıma inanıyorum. Kadınlar ve erkeklere aynı şekilde yaklaşan biriyim. Bu nedenle hem kızlarımıza hem de Wanda'nın bir onceki evliliğinden olan oğullarımıza cok iyi bakıyorum." gunluk gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Mauro Icardi'den Wanda Nara itirafı!