Moussa Sissoko'nun sozleşmesi uzatıldı! Moussa Sissoko'nun sozleşmesi uzatıldı. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur, Fransız orta saha oyuncusu Moussa Sissoko ile olan sozleşmesini uzattı. Kulup sitesinden yapılan acıklamada Fransız orta saha oyuncusunun sozleşmesinin 2023 yılına kadar uzatıldığı belirtildi. "Yeni sozleşmeden dolayı cok mutluyum" İmza sonrası Spurs TV'ye konuşan, "Tabii ki, kulup ile yeni bir sozleşme imzalamaktan dolayı cok mutluyum. Kulubun bana inanması ve yaptıklarımdan memnun oldukları anlamına geliyor. Umarım kulup icin elimden gelenin en iyisini yyapabilirim. Buradaki tesisler, yetenekli oyuncular ve koclar inanılmaz yetenekli. Onlardan cok şey oğrendim, bir on olarak da cok şey oğrendim. Bu yuzden burada olmaktan ve bu yeni sozleşmeyi imzalamaktan dolayı cok mutluyum. Umarım hep birlikte iyi zamanlar yaşayabiliriz." dedi. Fenerbahce iddiası Bilindiği uzere Sissoko'nun ismi Super Lig ekiplerinden Fenerbahce ile anılıyordu. Sissoko'nun Tottenham ile sozleşme yenilmesinin ardından bu iddialarda rafa kalkmış oldu. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________