Genc Millilerimiz, Ukrayna ile berabere kaldı, bir ust tura cıktı. Bugun İspanya karşısında ceyrek final şansı arayacaklar. Umarım finale kadar gideriz. Ama şu bir gercek ki hicbirimiz ortaya konan futboldan memnun değiliz. Benim uzulduğum bir nokta var, sizlerle paylaşmak zorundayım. Bilemiyorum, başarı gibi gorunse de ikinci tura cıkmamıza sevinemedim. Avrupa ikincisi olmuş takımımız en zayıf grupta zor bela Panama'nın ustunde ucuncu olarak cıkıyor. Ukrayna ile 2-2'lik beraberliğin ustune yatıyor. Macın son 10 dakikasında utandım desem abartmamış olurum. "Beraberlik bana yetiyor" diyoruz. Ukrayna zaten o sonuca ikinci oluyor, onlar da razı, son on dakikada rezalet yaşanıyor. Ben burada Genc Milliler'den A Milli Takım'a kimler gelebilir ona bakarım. Şimdi bir macın en onemli dakikalarında sahada futbol olmadığı icin onları goremiyorum, bu bir. İşin etik değeri var, o ayrı, bu da iki. Ucuncusu, on kişi kalmış rakibine saldırıp ucuncu golunu bulman ve grup ikincisi olarak daha kolay bir rakiple karşılaşman gerekirken kaderine razı olup, bugun turnuvanın en buyuk favorisi İspanya'nın karşısına cıkıyorsun. Selcuk abimin yazısı ----------------------------------- Macı bu akşam NTV canlı yayınlıyo... __________________