Dun başlayan dunya kupası maclarını seyrederken buyuk bir uzuntu ve sinir kapladı icimi. Ozellilke Ekvator macında tribunleri dolduran Polonya'lılara cok ozendim. Bu kupaya gidemeyişimize bir defa daha hayıflandım. Yazıkları olsun diyorum bizi bu kupaya goturemeyenlere. Yazıklar olsun, bir milli macı Trabzon'a verenlere, yazıklar olsun o macta Gurcu bayrakları acanlara, yazıklar olsun o macta milli futbolcuları yuhalayanlara. Yazıklar olsun, Hakan Şukur polemiklerini yaratanlara, yazıklar olsun her milli macta Hakan, Hakan diye inleyen spikerlere, yazıklar olsun Hakan'da Hakan diye program duzen akılsızlara. Yazıklar olsun, Galatasaray'ın şampiyonluğunu milli takım hocası caldı diyenlere, yazıklar olsun milli takımı Aziz Yıldırım kuruyor diye tempo tutanlara. Yazıklar olsun bu takımın başına yine Fatih Terim'i getirenlere, yazıklar olsun o adamın yaptığı cirkefliklere canak tutanlara. Yazıklar olsun kendi menfaatlerini ulke menfaatlerinden onde tutanlara. Yazıklar olsun tribunlerinde milli takım hocası aleyhine pankart acanlara. Yazıklar olsun milli macta kendi takımı icin tezahurat yapanlara. Yazıklar olsun sana İlker Yasin Yazıklar olsun sana Hıncal Uluc, Allah seni nasıl biliyorsa oyle yapsın inşallah Yazıklar olsun sana Levent Bıcakcı Yazıklar olsun sana Haluk Ulusoy Yazıklar olsun burada adını sayamadıklarıma Yazıklar olsun hepinize ve bunun onune gecemyen hepimize. Buyuk fırsat gitti ellerimizin icinden. Alıntıdır ama altına imzamı atarım __________________