İstanbul polisinin 4 ay once yaptığı fuhuş operasyonunun yankıları hala suruyor. 7 Ağustos 2006 09:07 'Barbie Operasyonu'ndaki telefon kayıtlarına, 3 buyuklerde oynayan 4 unlu futbolcu da takıldı. Hatta Cimbomlu Necati'nin, milli takımın isvicre macı icin girdiği kampta 'fuhuşa teşvik'ten yargılanan Dincsoy'la konuştuğu ortaya cıktı Aralarında unlu mankenlerin de olduğu bircok kadının, satıcılar aracılığıyla yaptığı fuhuş pazarlıkları polisin dinlediği cep telefonu goruşmeleri sayesinde tum detaylarıyla ortaya dokulmuş, bazı futbolcuların da ifadesi alınmıştı. Bir tek Beşiktaşlı Sergen, "Bekarım, istediğimi yaparım" diyerek bu goruşmeleri doğrulamış, diğer futbolcular ise polisin ifadelerine başvurduğunu soylemişti. Ancak son kayıtlarda 3 buyuk futbol kulubunde top koşturan 4 unlu isimle ilgili pazarlıklar da yer alıyor. Milli kamptan geceyarısı aradı Fuhuş pazarlıklarından birinin yapıldığı mekan ise 'pes' dedirtiyor: Almanya'da duzenlenen 18. Dunya Kupası oncesinde, İsvicre ile baraj macı oynama hakkını kazanan milli takımın, mac icin 7 Kasım'da İsvicre'de girdiği kamp... Tum Turkiye'nin nefeslerini tutarak izlediği maclar oncesinde, kamptaki futbolculardan Galatasaraylı Necati Ateş'in gece yarısı yaptığı bir telefon goruşmesi, polisin "Barbie Operasyonu" ndaki teknik takibe de takıldı. Zira Necati, 3 dakika 48 saniye suren bu goruşmede, operasyonda fuhuşa teşvik sucundan yargılanan Dincer Dincsoy'la kıran kırana pazarlık yapıyor. İşte unlu futbolcularla ilgili konuşmalar... Kızın yatağı guzel, 300 dolar verirsin Ligin ilk haftasında Necati Ateş ile tartışan Hasan Şaş da takibe takılanlardan. Dincer Dincsoy'u, Sergen Yalcın'ın cep telefonuyla arayan Şaş, Ankara'dan gelen misafirine bir bayanın eşlik etmesini istiyor. (14 Ekim 2005, 22:53) Dincsoy: Sen kıza 300 dolar ver. İki defa kalsın sende. Cok guzel bir kız. Yatağı cok guzel. Bana da bir 100 dolar harclık gonderirsen sevinirim. Hazırlansın mı? Bana bir 100 dolar gonderecek misin? Şaş: Hazırlansın, gonderirim. Funda yaşlı Aylin'i vereyim Necati Ateş'in İsvicre'de kamptayken yaptığı 3 dakika 48 saniye suren goruşmesi: (8 Kasım 2005, 00.04) Ateş: Kardeşim ne yapıyosun? Dincsoy: Hiic canım, sen ne yapıyosun? A: İsvicre'deyiz, milli mac var. D: İyi, koşturuyosun ha, maaşallah. Nasıl dayanıyorsun Necati? Helal olsun sana. A: İşimiz bu yavrum... Mecbur koşacaksın, para kazanıyorum. Ya şeyi soracağım sana. Funda vardı, ne oldu bu kadına? D: O yaşlı ama... İnternete gir sana bir kac şey gostereyim. Aylin P'ye bak. A: Baktım... D: Peki Aylin C.'yi biliyor musun? Ona da bak. Bizim Didem A'ya bak. A: O kim? D: Avrupa Yakası'nda oynuyor. A: Burcin ne yapıyor? D: Vallahi iyi. Soruyor bazen napıyor diye. Ben de mahsustan, "Goruşemiyoruz, yoğun" diyorum. Kıza birşey soylemiyorum yani. A: Guzel kız ama hata yapmayacaktı bana. Artık işim olmaz. Hata yaptı, bitti. D: Ayıp ediyosun hayatım. Burda kardeşin var. İste hangisini istiyorsan, vereyim. (29.09,2005,12.52) Dincsoy: Cok guzel bir kızla tanıştım, fotoğrafını gondermek istiyorum sana. Ateş: İsmi ne? Fotoğrafı almıyor benim telefonum. D: Ciddi misin? Bu Gurcu kız, Turkiye'de yaşıyor. Annesi Turk, babası Gurcu, Maria diye bir kız, cok guzel, dehşet bir kız. Dun tanıştım,fotoğrafını gondereyim sana. A: Burcin'i ara, konuş benim telefonu gondersin. Sen al o telefonu, sende kalsın. O telefon cok onemli benim icin, oğlumun resimleri var. 'Tik tak' program (14.10.2005, 20.10) Nil adında bir kadın, Dincer Dincsoy'u arıyor: Dincsoy: Bir program olabilir. Musaitsen resmini gondereceğim... Nil: Musaitim. D: Ali Guneş'e tik tak bir program yapacağım. 300 alacağım. 200 sana, 100 bana... N: Tamam. Nerede onun evi? D: Benim evde olur buyuk ihtimalle. (07.11.2005, 22.54) Dincer Dincsoy, Ali Guneş'i arıyor: Dincsoy: 20 yaşında universite oğrencisi bir kız var. Resmini şimdi sana atacağım ben. Guneş: Tamam, peki diğeri? D: Arkadaşın kim? G: Altan ya... D: Tamam ona da Bahar'ı gonderiyorum. Onla idare etsin. Başka kız yok cunku. Kızların hepsi calışıyor. Ozel helikopterle Bursa'ya kadın servisi Fenerbahce'nin genc yıldızı Semih Şenturk hic kimseyle goruşmuyor. Ancak tutanaklarda Şenturk'un, "Fenerbahce Spor Kulubu Şamandıra Tesisleri İstanbul" adresine kayıtlı gorunen "0538 633 .. .." numaralı telefonunun, Burcin B. ve Filiz adlı bir kadın tarafından kullanıldığı yazıyor... (27.09.2005, 21.54) Dincsoy, Semih'in telefonundan Burcin'i arıyor: Dincsoy: Yarın Bursa'ya gidelim mi? Akşam ozel helikopterle koliye. Burcin: Ne kadar? D: Sen cevap ver, para sorun değil. (04.10.2005,19.10) Dincsoy: Şeyini ver, koli yapcam sana. Burcin: Ne zaman, bugun mu? D: Bu akşam olabilir... B: zevce.com adresine girip, Burcin B.'yi bulsun. (18.10.2005,15.16) Dincsoy: Alpaslan cocuğun ismi... Filiz: Tamam. D: Ben cok iyi bir kız dedim. Etiler'de. O da Etiler'de şirkette biliyorsun. Kurşat Y.'nin oğlu. Genc cocuk, 23-24 yaşında. Yakışıklı, bebek gibi... Mustafa Şekeroğlu Alıntı:
Vatan
yazıklar olsun diyorum başkada bişey demiyorum __________________