Turk Milli Takımı,Turk Milli Takımı olmaktan cıkıyor!Buna birisinin dur demesi lazım
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Turk Milli Takımı,Turk Milli Takımı olmaktan cıkıyor!Buna birisinin dur demesi lazım
-
05-10-2019, 21:23:52Yeri burasıdır diye duşundum.Yanlışsa kusura bakmayın.Fenerli marco aurelio Turk oldu.Tamamdır 1 oyuncu olabilir dedik sineye cektik ama gazetelere bir bakıyorum aklına gelen Turk olma sevdasında.Sizce bunlar Turkleri cok sevdiğinden dolayımı Turk oluyorlar,yoksa kendi cıkarları icinmi?Mesela bunla ilgili bir ornek vermek istiyorum.Milli takımı basın toplantısı veriyordu.Aurelio turkceyi nerdeyse konuşamıyor.Ama 5 yıl Turkiyede kaldı.İnsan 5 yılda bırak Turkce konuşmayı,şivesi duzelip artık bizim geleneklerimizi bile benimser.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!Hani nerde Turk olma sevdası!Birde utanmadan Turk olmayı en baştan beri kendim istedim diyor. Sizlere Turk olan ve olmak isteyen(zaten kesin olurlar bu kafayla)futbolculardan bazılarını yazıyyım; 1)Marcio Nobre - Mert Nobre 2)Yattara 3)Bobo ve de daha kac kişi Turk olur.... Yani anlayacağınız milli takımın forvet bolumunu yabancı asıllı oyunculara kaptırdık zaten orta sahada da aurelio ile yattara oynar.Kaldı bizim gercek turk evlatlarına sadece kale ve defans. Cok değil onumuzdeki dunya kupasında yada bilemediniz Avrupa şampiyonasında Turklerden cok yabancı asıllı turkler olacak.Aynı Fransa milli takımına benzeyecek.Fransızlarda adam akıllı siyah yoktur ama Fransanın milli takımının hepsi siyah.Buna birilerinin acilen dur demesi gerekiyor.Yoksa altyapıda yetişen gercek Turk evlatlarının onu kapanacak,Turk futbolu yara alacak __________________