Eski Bulgar futbolcu Stoichkov, Manchester United teknik direktoru Louis Van Gaal icin carpıcı sozler sarf etti. Johan Cruyff'un Barcelona'sında arka arkaya 4 La Liga kazanıp Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmayı başaran Stoichkov'un Katalan ekibindeki macerası, Van Gaal tarafından bitirilmişti. Bulgar futbol adamı, Van Gaal hakkında şu ifadeleri kullandı: Futbolcu olarak son derece vasattı. Futbolculardan inanılmaz isteklerde bulunuyor. Futbolcular onun icin oynamak istemiyor. İstekleri bitmiyor. Klas bir oyuncu olamadığı icin futbolcu dilinden anlamıyor. Barcelona'nın başındayken takımdan ayrılan futbolculara bir bakın. Aslında ayrılmadılar resmen kactılar Van Gaal rejiminden. Şu anda United'ın başında onları da yerle bir edecek ve duzeltmesi uzun zaman alacak. Manchester United'ı ilk macında Tottenham'a karşı seyrettim. 140 Milyon Pound harcanmış bir takım gibi gozukmedi. Felaket bir oyun oynadılar ve rakibin kendi kalesine attığı golle kazandılar. "BEN PEDRO'NUN YERİNDE OLSAM UNİTED'A GİTMEM" "Pedro United'a giderse futbolu unutur. En buyuk isteğim Pedro'nun beni dinleyip United'a gitmemesi. Pedro, Barcelona'nın sembolu. Takımdan ayrılmasını kimse istemiyor." Stoichkov'un butun uğraşılarına rağmen, Pedro haftaya United futbolcusu olacak. Kulup sekreteri Robert Fernandez, 'Pedro takımdan ayrılıp Manchester United'a gideceğini bana soyledi.Gitmesini hic istemiyoruz fakat karar kendisinin.' diye konuştu. Son olarak Stoichkov 'Barcelona'nın paraya ihtiyacı yok. Pedro kulubun sembolu" acıklamasında bulundu. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Stoichkov, Van Gaal'i yerle bir etti