Barcelona'ya Super Kupa’yı kazandıran golun sahibi Pedro, mac sonunda geleceğiyle ilgili soruları yanıtladı. Adı Manchester United ile anılan Pedro, henuz Katalan ekibinden ayrılıp ayrılmamaya karar vermediğini soyledi. Pedro, ayrılık kararı aldığını savunan yoneticisi Robert Fernandez'e de tepkiliydi. Messi, Neymar ve Suarez uclusunun arkasında forma şansı bulmakta zorlanan Pedro, Barcelona'dan ayrılacak mı? Golcu oyuncunun adı bir suredir Manchester United ile anılıyor. Barcelona'ya Super Kupa’yı kazandıran golu atan Pedro, karşılaşma sonrası, geleceğiyle ilgili soruları yanıtladı. Daha fazla oynamak istediğini vurgulayan Pedro, bununla birlikte, henuz kesin kararını vermediğini soyledi. Pedro, ayrılık kararı aldığını savunan yoneticisi Robert Fernandez'e de tepkiliydi. Hala secenekleri uzerinde duşunduğunu dile getiren Pedro; "Fernandez talihsiz bazı acıklamalar yaptı. Kendisiyle sadece birkac kelime konuştum. Benim neler yaşadığımı bilmiyor. Bu yuzden geleceğim hakkımda konuşmaması gerekiyordu" dedi. Pedro bununla birlikte ayrılmaya daha yakın gorunuyor. Zira golcu oyuncu Super Kupa macı sonrası daha fazla dakika almak istediğini yineledi. Sorunun para olmadığını belirten Pedro; "Ben hedefleri olan bir oyuncuyum. İstikrar ve daha fazla dakika arıyorum. Kalsam da gitsem de her zaman Barcelona'yı takip edeceğim" diye konuştu. Ntv Spor