İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'nın futbolcusu Pedro Rodriguez, takımındaki geleceğinin belirsiz olduğunu soyledi. UEFA Super Kupa'da uzatma dakikalarında attığı golle Barcelona'nın Sevilla'yı 5-4 yenerek zafere ulaşmasında onemli rol ustlenen Pedro, basın mensuplarına transferine ilişkin acıklamalarda bulundu. Angel Di Maria'nın, Paris Saint-Germain'e transferinin ardından bu sezon Manchester United'a gidebileceği iddia edilen Pedro, Barcelona'dan ayrılmak isteyip istemediğine ilişkin soruya, "Ayrılmak istemiyorum. Ama karışık bir durum var. Sorun para değil, maclarda aldığım surenin azlığı" cevabını verdi. Barcelona formasıyla son macına cıkmış olabileceğini belirten 28 yaşındaki oyuncu, "Kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hırslı bir oyuncuyum, Gitsem de kalsam da Barcelona her zaman benim takımım olacak" değerlendirmesini yaptı. Barcelona'nın kulup sekreteri Robert Fernandez'in, Pedro'nun takımdan ayrılmak icin izin istediği yonundeki acıklamalarına da cevap veren İspanyol futbolcu, "Durumumla ilgili gozardı edilen bircok nokta var. Fernandez'in acıklamaları, haksız ve cok şanssız sozlerdi" ifadelerini kullandı. Barcelona formasıyla gecen sezon 50 macta forma giymesine rağmen genelde son dakikalarda oyuna alınan Pedro, 11 gol ve 9 asistlik performans sergilemişti. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Pedro'dan ayrılık sinyali