Paris Saint Germain'in dunyaca unlu yıldızı Neymar, YouTube kanalından gercekleştirdiği yayında gundeme bomba gibi duşen bir acıklamada bulundu. Brezilyalı yıldızın sozleri, transfer sinyali olarak yorumlandı Brezilyalı yıldız Neymar, 2017 yazında Barcelona'dan 222 milyon euro karşılığında Paris Saint Germain'e transfer olmuştu.Futbol tarihinin en pahalı transferini gercekleştiren ve bu alanda rekoru hÂl elinde bulunduran 26 yaşındaki superstarla ilgili transfer dedikodularının ardı arkası kesilmemişti. Oyuncuyla ilgilediği iddia edilen kulupler arasında eski takımı Barca'nın yanı sıra Real Madrid ve Manchester United da bulunuyordu. PSG ile 2022 yazına dek sozleşmesi bulunan Neymar'ın YouTube kanalından gercekleştirdiği yayında soyledikleri ise olay oldu Neymar, Manchester City'nin yıldız sol beki Benjamin Mendy'nin bir sorusuna şu şekilde yanıt verdi: "Premier Lig, buyuk bir organizasyon ve dunyanın en iyi liglerinden biri. Yarın ne olacağını bilemeyiz ama ben her buyuk oyuncunun bir gun muhakkak Premier Lig'de oynaması gerektiğini duşunuyorum." "Eğer İngiltere'de oynuyorsan bunun keyfini cıkarmanı diliyorum. Cunku sen, en iyi şeyleri hak ediyorsun." Dunyaca unlu futbolcunun bu sozleri, PSG'den sonra bir Premier Lig takımına transfer olacağı şeklinde yorumlandı. Neymar, bu sezon PSG formasıyla 18 macta 15 gol ve 7 asist kaydetti. Yıldız futbolcunun guncel piyasa değeri 180 milyon euro olarak gosteriliyor. İnternethaber __________________