Hollandalı eski futbolcu Edgar Davids, Ankara Ankamall AVM'de duzenlenen ve Guney Afrika'nın Cape Town kentinde gercekleştirilecek Red Bul Street Style Dunya Finali'nde, Turkiye'yi temsil edecek top cambazının secilmesi icin yapılan yarışmada juri oldu. Yarışmaya İstanbul'dan katılan Fatih Şaşmaz ise birinci oldu.İkişerli olarak 3 dakikalık zaman icerisinde futbol topu ile marifetlerini gosteren toplam 16 cambazı, Hollandalı eski futbolcu Edgar Davids'in de icinde bulunduğu jurinin onunde ter doktu. İstanbul'dan katılan Fatih Şaşmaz, birinci secilerek Guney Afrika'nın Cape Town kentinde gercekleştirilecek Red Bul Street Style Dunya Finali'nde Turkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. Etkinlikler sırasında gazetecilerin A Milli Takım Teknik Direktoru Guss Hiddink ve Turk futboluna yonelik sorularını yanıtlayan Edgar Davids, ''Turkiye'de organizasyon cok guzel yapılıyor. Turk halkının spora bakış acısı cok etkileyici. Burada olmaktan cok zevk aldım. Sosyal sorumluluk projeleri icinde yer almak istiyorum. Futbolun icinde bundan sonra bu şekilde yer alacağım. (A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktoru Guus Hiddink kariyeri belli olan bir antrenor. Turkiye'de başarılı olacaktır" dedi. Futbol oynadığı zamanlarda Turkiye'deki kuluplerden transfer teklifi aldığını fakat isimlerini acıklamayacağını belirten Davids, "Turkiye'de oynamak isterdim" ifadelerini kullandı. 27.02.2010
Kaynak : DHA
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Davids Hiddink'e guveniyor.