A Milli Takım’daki arkadaşlık ortamının bozulmasına neden olan lafları taşımakla itham edilen galerici Ozkaya, “Selcuk bana, ‘Arda ile kucuk bir tartışma yaşamıştık, ama bunu farklı yansıtmışlar’ dedi. Ben Milli Takım’ın kampına gittim. Arda, Selcuk ve Burak’ın arasında bir dargınlık yoktu” dedi MiLLi Takım’ımızın Euro 2016’da yaşattığı hayal kırıklığından soz ederken, yandaki iddiaları dile getirmiş ve “Galerici Erkan”dan soz etmiştim. Galerici Erkan, yani Erkan Ozkaya, dun telefonla aradı. Son derece uzgundu: - Beni neredeyse vatan haini ettiler...Sonra da anlatmaya başladı: “Milli Takım kampında yaşananlardan ne bilgim, ne de ilgim var. Arda, Burak ve Selcuk ile yıllardır beraberim. Adeta benim evimde buyuduler. Emre Abi (Belozoğlu) ile ilişkimi anlatmama bile gerek yok. Bırakın onların aralarını acmayı, aralarında dargınlık, kırgınlık olsa once ben koşar duzeltirim. Bunlar beni cekemeyenlerin sozleri. Milli Takım kampına da gittim. Arda, Selcuk, Burak ve ben birlikte oturduk sohbet ettik. Ben bir dargınlık olduğunu hissetsem, aralarını duzeltmeye calışırdım. Ama bilmiyordum bile. Daha sonra Selcuk ile konuştum. Bana, “Arda ile kucuk bir tartışma yaşamıştık, ama bunu farklı yansıtmışlar” dedi. Uzaktan ya da yakından benimle bir ilgisi olmadığını soyledi. ”Evet, Erkan Ozkaya’nın sozleri boyle. Bana ikna edici gibi geldi sozleri, ama siz ne duşunursunuz bilmem.
Gunluk Gazeteler