Turnuvanın dikkat ceken oyuncuları arasında gosterilen Muhammet, Dunya Kupası’nda gol krallığını hedeflediğini soyledi. Nijerya’da devam eden U17 Dunya Kupası’nda ikinci tura cıkma başarısı gosteren 17 Yaş Altı Milli Takımımız’ın kaptanı Muhammet Demir’e, FIFA’nın resmi internet sitesi fifa.com’dan ovgu geldi. Turnuvada şu ana kadar iki gol kaydetme başarısı gosteren milli futbolcumuzla yapılan roportaj, sitede manşetten verilirken; genc oyuncumuz “Guclu ve kompakt bir golcu olan Muhammet, tartışmasız turnuvanın en iyi nişancısı” ifadeleriyle tanıtıldı. Roportajda, “Takımımızın turnuvanın sonuna kadar gideceğine inanıyorum. Gol atmak icin daha cok fırsatım olacak. Bu şekilde oynamaya devam edersek, dunya şampiyonu olabiliriz” diyen Muhammet, milli takımımızın başarısını “Biz cok guclu bir takımız. Herkesin kendi ekibi icin aynı şeyleri soylediğini biliyorum ama biz birbirine sımsıkı bağlı olan bir grubuz. İlk 11’de başlayanlar da kulube de oturanlar da yuksek bir standartta oynuyorlar” şeklindeki sozleriyle acıkladı. Teknik direktorleri Abdullah Ercan’ın kendilerine buyuk katkı yaptığını vurgulayan Muhammet, “Hocamızın, bizimle kariyerini ve 2002 Dunya Kupası’nda yaşadıklarını konuşması, bizlere ilham veriyor” diye konuştu. Milliyet... __________________