''Emre Mor'u ben transfer ettim''
Futbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ''Emre Mor'u ben transfer ettim''
-
05-10-2019, 21:07:37Milli futbolcular Nuri Şahin ve Olcay Şahan, Saint Cyr Sur Mer’de bulunan milli takım kampındaki Turkcell Basın Merkezi’nde toplantı duzenlediler. Turk ve yabancı basının sorularını yanıtlayan ikili, yaptıkları esprilerle de herkesi kahkahalara boğdular... iSTEKLiYiZ İspanya macı icin konuşan Nuri Şahin, “Kaybetmek diye bir duşunce yok” dedi. Olcay Şahan da İspanya karşısında cok arzulu ve istekli olacaklarını belirti ve “Agresif bir milli takımı, İspanya macında sahaya yansıtacağız” diye konuştu. Emre Mor ile ilgili soruları yanıtlarken ikili arasında ise ilginc bir diyalog yaşandı ve şunlar konuşuldu... ŞAKA MI YAPIYORSUN NURi: Emre’nin, Dortmund’a transferini ben yaptım. OLCAY: Şaka mı? NURi: Yok şaka yapmıyorum. OLCAY: Şaka mı gercekten? NURİ: Fransa’ya adım atmadan once hocamız Tuchel bana ‘Onu almadan gelme’ dedi. Baskı kurdu. Bende Sportif Direktor yeteneklerimi ortaya koyarak ilk transferimi yaptım. OLCAY: Futbolu bırakınca ne yapacağını da soylemiş oldun (Guluşmeler) “BEN ALMAN DEĞiLiM” NURİ: Onun da kafasında soru işaretleri vardı. Gelişimi icin de en iyi tercihi yaptım. Diğer teklifleri de biliyorum. GAZETECİLER: Hangi takımlar teklif verdi? NURİ: B.Dortmund buyuk teklifse ondan daha buyukleri de vardı. Turnuvada favorim Almanya OLCAY: Sen Almansın. NURİ: Alman değilim. NURi ŞAHiN: Bu takımda gelecek var Milli takımda gelecek var. Bu takıma kesinlikle sahip cıkılmalı. Mourinho beni kaşım, gozum icin Real Madrid’e almadı. Turk medyasından destek gormedim. OLCAY ŞAHAN: Tecrube onemli İtalya’yı seyrederken sahaya cıkan bazı oyuncular kim bilemedim. Hatta birine google’dan baktım. Belcika’nın hepsi dunya yıldızı. Ama bir turnava oynamışlar. Bunu şunun icin soyluyorum burada tecrube cok onemli faktor. Gunluk Gazeteler __________________