Paris Saint Germain Teknik Direktoru Thomas Tuchel, Ligue 1'de Bordeaux'yu deplasmanda 1-0 yendikleri macın ardından Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la karşılaşacakları mucadeleyle ilgili cok onemli acıklamalarda bulundu. Alman hoca, dev randevu oncesi Kylian Mbappe ve Mauro Icardi'nin son durumlarını paylaştı. Paris Saint Germain Teknik Direktoru Thomas Tuchel, Ligue 1'in sekizinci haftasında Bordeaux'yu deplasmanda 1-0 yendikleri macın ardından Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la karşılaşacakları mucadeleyle ilgili cok onemli acıklamalarda bulundu. Alman hoca, basın mensuplarının Kylian Mbappe ve Mauro Icardi'nin Cim Bom'a karşı sahada olup olmayacağıyla ilgili sorulara şu şekilde yanıt verdi: "Kylian Mbappe'nin şu an fiziksel acıdan ne durumda olduğunu bilmiyorum. Ancak onunla konuştuğumda 30 dakikanın sonunda yorulduğunu soylemişti. Onun oyunda kalma suresine dikkat etmeliyiz. Zira kendisi bize kalite katıyor. Neymar, cezalı olduğu icin Galatasaray macında oynamayacak. Bu yuzden hucum bolgesinde cozum bulmak benim icin zor olacak. Kylian'ın maca ne kadar hazır olacağını bilmiyorum. Sure alacağı kesin ama ilk 11'de olup olmayacağıyla ilgili bir şey soyleyemem. Mauro Icardi'yi bugun yedek oturttum. Onu belki 10 dakika oynatabilirim diye duşunuyordum. Kendisi de forma giymeyi cok istiyordu. Ancak hem sakatlığı hem de fiziksel durumu nedeniyle birtakım şuphelerimiz vardı ve bu nedenle onu oyuna almadım. Ağrılarıyla başa cıkabilirdi ama onu riske etmek istemedim. Onun icin en iyisi de buydu. Galatasaray macında oynayıp oynamayacağına ise daha sonra karar vereceğiz." gunluk gazeteler