A Milli Takım Teknik Direktoru Fatih Terim, Cek Cumhuriyeti macını değerlendirdi.. Fatih Terim'in yayıncı kuruluşa yaptığı acıklamardan Ajansspor.com'un sozleri şoyle: "Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi bir galibiyet oldu, guzel bir mac oldu. Herkesin ozlediği istediği buydu. Bize de yakışan buydu. Umut ediyorum bu guzel mucadelenin sonucu bizi tur gecirmeye yeter. Bugun insanlarımız bizimle gurur duymuştur, belki bir kısmı. Turnuvalarda olmamız gerektiğini ısrarla soyluyorum. Bundan daha onemli bir şey yok. Tebrik ederim oyuncularımı, boyle bir donuşun olması gerekiyor. İşin tekniği taktiği fiziği onemli ama bizim ortaya koyduğumuz en onemli şey yureğimiz ve coşkumuz. 2-0'a cok konsantre olmuştuk. Onceki maclar ve genel baskıyı anlıyorum. Acaba kayber miyiz diye duşunuğ 2-0'ı yeterli gorduk. Yoksa bu akşam turu gecebilirdik. Bu kadar şeyin altından kalkmak kolay değildi. Bir daha kutluyorum. İlk iki mactaki gibi oynamayız diye umit ediyorum. Hırvatistan yenmiş değil mi? Soylemiştik demek istemiyorum. Buradaki seviyeler bunlar" Gunluk Gazeteler __________________