EURO 2016 D Grubu'nda Cek Cumhuriyeti 2-0 mağlup eden A Milli Futbol Takımımız'ın kaptanı Arda Turan mac sonunda haklarında cıkan prim iddiaları icin sitem dolu bir acıklama yaptı. İşte Arda Turan'ın acıklamaları; 'Herkesi tebrik ediyorum. Bugun kazandığımız icin mutluyuz. Umarım bizi ikinci tura taşır. Bu kaosların arasında bu galibiyet iyi oldu. Bizim ulkemiz icin bu turnuvalarda olmak onemli. Bayrağımızın burada olması en onemli şey... İnsanların ailelerinden daha onemli değil bazı şeyler. Yarın bizim icin buyuk ve zor bir gun olacak. İnşallah Allah bize yardım eder ve dualarla bir ust tura kalırız. Benim moralim hayatım boyunca eleştirildiğim icinbozuk değil sıkıntı yapmadım. Bu ulke adına 90'dan fazla maca cıktım kotu oynadığım 5 mac gostersinler hayatımdaki butun servetimi vereceğim. Hayatımız boyunca kimseden para istemedik. Annemi ağlattıkları icin bazılarını omur boyu affetmeyeceğim. Hepsinden tek tek hesap soracağım. Şimdi bunların yeri değil.' Gunluk Gazeteler __________________