Euro 2016'da gupta son macta Cek Cumhuriyeti'ni 2-0 yenen Milli takımda ilk golu atan Burak Yılmaz mactan sonra acıklamalarda bulundu. Burak Yılmazi, "Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Herkes cok mutlu. Hepsinin gozlerinden opuyorum. Yarın ki macları bekliyoruz, inşallah turlarız. Bazı şeylere cok kırgınız. Surekli bir şeyler soyleniyor ama futbolcuları kimse umursamıyor. Olaylar boyle mi diye sorulmuyor. Sadece kazanmak yetmiyordu hala da yetmiyor. Her şey istediğimiz gibi gitti. Daha farklı da kazanabilirdik. Hocamız burada olmak buyuk bir başarı demişti. Ben de ona katılıyorum. Biraz sevelim birbirimizi. Tabii mutluyuz. Cok da uzuntuluyuz, cok da kırgınız. İnsanlar bizim neler hissettiklerimizi sormuyor, dinlemiyor. Bugun sadece kazanmamız yetmiyordu bize. Oyun icinde her şey istediğimiz gibi gitti." dedi. Burak daha sonra basın toplansında ise şunları soyledi: "Bu sene cok zor bir donem oldu benim icin. Hicbirinizin tahmin edemeyeceğiniz sakatlıklar yaşadım. Prim krizi icin: "Hic bize bir şey sormadınız. Bu boyle mi doğru mu? Hicbir şey sormadınız abi? Hayretler icerisindeyim. Cok uzgunum, kırgınım. Emre Mor cok enteresan bir oyuncu. İlk geldiğinde kendisini tanımıyordum. Allah ona sakatlık vermesin, nazarlardan saklasın. Emre Mor bizim goz bebeğimiz, bizim ciceğimiz. Gunluk Gazeteler __________________