Del Piero: "Totti ile duşman değiliz" Juventus'un yıldız ismi, Roma kaptanına ovguler yağdırırken, aralarında bir rekabet olmadığının da altını cizdi. Goal.com Juventus Kaptanı Alessandro Del Piero, Roma'nın bayrak ismi Francesco Totti'ye karşı buyuk saygı duyduğunu soyledi. Bu hafta sonu ikili arasında oynanacak karşılaşma oncesinde dostca acıklamalarda bulunan Del Piero, "Macı bir kenara bırakalım. Rakip takımda Francesco Totti gibi bir kaptan var. Eğer ikimiz attığını golleri toplasak, 500'u gecer. Aynı formalarla mucadele ettiğimiz yılları toplasak 35'ten fazla eder. Ona buyuk bir saygı duyuyorum" dedi. Kendi sitesinden yaptığı acıklamalara devam eden 35 yaşındaki futbolcu, "Francesco ile ben, İtalya Milli Takımı'nda takım arkadaşıydık. Şunun altını ozellikle cizmek istiyorum ki, duşman değil arkadaştık. Birlikte Dunya Kupası'nı kazandık ve buyuk başarılara imza attık. Sadece farklı renkler uğruna mucadele verdiğimiz icin rakip olabiliriz" şeklinde konuştu. Del Piero son olarak, Totti'ye cumartesi gunu oynayacakları karşılaşma oncesinde başarılar diledi. __________________