Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Metz takımına kiralanan milli futbolcu Mevlut Erdinc, tatilini memleketi Yozgat'ta geciriyor. Alman ekiplerinden Hannover 96'nın bu sezon Ligue 1'e yukselen Metz'e kiraladığı Mevlut, tatilini Yozgat'ın Sarıkaya ilcesine bağlı Erbek koyundeki ailesinin yanında geciriyor. AA muhabirine konuşan Mevlut, yeni takımı Metz'de gollerini atmaya edeceğini belirterek, "İyi işler cıkacağıma inancım tam. Allah'ın izniyle guzel şeyler ortaya koyacağım." dedi. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı (EURO 2016) yakından takip ettiğini anlatan Mevlut, "EURO 2016'da A Milli Takım'ın kadrosunda olmak isterdim. Fransa'da doğup buyumeme rağmen orada olamadığım icin uzgunum. Ama Fatih hocamızın da bir bildiği vardır. O en doğrusunu bilir. Onun verdiği kararlara son derece saygım var." diye konuştu. Turkiye'nin turnuvada başarılı bir sonuc elde edeceğine inandığını vurgulayan Erdinc, "Arkadaşlarım turnuvada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Buna butun kalbimle inanıyorum. Cunku onlarda bu guc ve potansiyel var. İnşallah guzel sonuclar elde edip vatandaşlarımızın yuzunu guldureceklerdir. Dualarımız onlarla." ifadelerini kullandı. Mevlut Erdinc, ailesini ve memleketini ozlediği icin tatilini Yozgat'ta gecirdiğini ve onlarla olmanın mutluluğunu yaşadığını da dile getirdi. Her yıl koyune geldiğini ve akrabalarını ziyaret ettiğini belirten Mevlut, şoyle devam etti: "Akrabalarımı ziyaret ediyorum ve arkadaşlarımla vakit geciriyorum. Bu da moral ve motivasyonumu cok olumlu yonde etkiliyor. Burada doğa ile ic ice olmaktan, koyumun havasını solumaktan huzur buluyorum. Dunyadaki en iyi tatil yerlerinden daha iyi geliyor. Sessiz, sakin ve huzurlu bir yer. Burası her şeyden once ata toprağım. Sağ olsun buradaki hemşehrilerim de benimle cok yakından ilgileniyor. Sevgilerini ve hoş gorulerini hic azaltmıyorlar. Ben de onları cok seviyor ve onlarla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Futboldaki başarım once Allah'ın, sonra annemin, babamın, ailemin ve sevenlerimin destek ve duaları sayesindedir."
GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- "Fatih Terim en doğrusunu bilir"