Arda Turan'dan veda ifadeleri
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Arda Turan'dan veda ifadeleri
-
05-10-2019, 20:47:41İtalya'nın İrlanda'ya 1-0 yenilmesinin ardından Euro 2016'ya veda eden Turkiye Milli takımında kaptan Ardan Turan, sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı. İşte Arda'nın mesajı; "Bir masaya oturduk hep beraber uzuntulerimizi sevinclerimizi koyduk ortaya kocaman adamların ağladığını gordum. Bu sefer ben ağlamadım teselli tarafındaydım kardesinin gozyaşı bazen kendininkinden kıymetli oluyor. Bu fotoğrafa baktığımda herhalleriyle gurur duyduğum arkadaşlarımı gordum bir omur boyuda oyle gorucem bu akşam herkese olduğu gibi bizede zordu halada zor ama butun bunları bıraktığımızda geriye bayrağımız ulkemiz milletimiz kaldı biz sizler icin burdaydık bayrağımızı dalgalandırabilmek icin azda olsa bunu yaptığımıza inanıyorum futbolla ilgili elimzden geleni yaptık bazen futbol boyle olmuyor . sizin bu futbolla ilgili kırgınlıgınız uzuntunuz kızgınlıgınız varsa basımızın ustune bilirizki halkımız bizi cok sevdiginden boyle yapar... Bize gelince hakkımız varsa helaldir...!!! Siz herseyin en guzelini hakediyorsunuz benim guzel ulkem 🇹🇷 iyi geceler hayırlı sahurlar" Gunluk Gazeteler __________________