Juventuslu taraftalar cumartesi akşamı AS Roma karşısında alınana mağlubiyetin ardından takımlarının başında Hollandalı teknik adam Guus Hiddink'i gormek istiyor..
İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 21. haftasında, konuk ettiği AS Roma'ya boyun eğen Juventus'ta kotu gidiş surerken, gozler teknik direktor Ciro Ferrara'ya cevrildi. Serie A'nın 21. haftasında Torino Olimpiyat Stadı'nda AS Roma'yı ağırlayan Juventus, macın 51. dakikasında golcusu Alessandro Del Pierro ile one gecmesine karşın, 68. dakikada Totti ve 90 3. dakikada Norvecli sol bek John Arne Riise'nin gollerine engel olamadı. Juventus boylece son 6 macta 5. yenilgisini aldı. Karşılaşmanın ardından bir acıklama yapan İtalyan teknik direktor Ciro Ferrara, zor bir zamandan gectiklerini belirterek, ''Oyuncularımla konuştum. Kazanmak icin daha istekli oynamamız gerektiğini soyledim. Bazen hak ettiğimiz bazen de hak etmediğimiz yenilgiler aldık. Boyle zamanlarda guclu olmalıyız'' dedi. Torino'da Juventus'a karşı 9 senedir galibiyet alamayan AS Roma'da buyuk sevinc yaşanırken, teknik direktor Claudio Ranieri mactan sonra yaptığı acıklamada, ''Bizi Torino'da destekleyen taraftarlarımız icin bu macı kazanmayı cok istiyorduk. Oyuncularım galip geleceklerine inanmıştı'' diye konuştu. 2007 ve 2009 yılları arasında Juventus'ta calışan ve gecen sezonun sonlarına doğru koltuğunu Ferrara'ya bırakan Ranieri, bu durumun hatırlatılması uzerine, ''Ben intikam almam. Burada 2 yılım gecti. Şimdi evimde, Roma'da bu işleri yapabildiğim icin mutluyum'' yanıtını verdi. -TARAFTARLAR HİDDİNK'İ İSTİYOR- Juventuslu taraftarlar ise dun akşam AS Roma karşısında alınan mağlubiyetin ardından takımlarının başında Hollandalı teknik adam Guus Hiddink'i gormek istiyor. Siyah-beyazlı taraftarlar, sanal ortamda buluştukları, 1700 uyesi bulunan ''vecchiasignora'' adlı internet sitesinde, teknik direktor Ciro Ferrara'nın hemen gonderilmesi ve yerine Hiddink'in gecmesi gerektiğini belirttiler.
Kaynak __________________