"Hakemin beni atması utanc verici"
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- "Hakemin beni atması utanc verici"
-
05-10-2019, 20:45:39"Hakemin beni atması utanc verici" İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 19. haftasında Malaga'yı 2-0 yenen Real Madrid'in gollerini atan, ancak 70. dakikada attığı dirsekle rakibi Patrick Jan Mtiliga'nın burnunu kıran Cristiano Ronaldo, kırmızı kart gormesiyle ilgili olarak, "Hakemin beni atması utanc verici" yorumunda bulundu. Mac sonrası basına yaptığı acıklamada, macın ardından ozur dilemek icin Danimarkalı defans oyuncusu Mtiliga'nın yanına gittiğini anlatan Ronaldo, Malagalı futbolcunun "ozure gerek yok, ben senin niyetinin saldırganlık olmadığını biliyorum" dediğini soyledi. Kırmızı kartın doğru bir karar olmadığını savunan Portekizli futbolcu, "Ne burada ne de dunyanın herhangi bir yerinde kırmızı kartlık bir hareket değildi. Futbol oynayan beni anlar, sadece ondan kurtulmaya calışıyordum" dedi. "Goruntulerde kan gozukuyor olabilir, ama burnuna denk gelmesi kotu şanstı. Cunku boyu biraz daha uzun olsaydı goğsune gelecekti" diyen Ronaldo, "Olanlar icin cok uzgunum, cunku kotu biri değilim" şeklinde konuştu. Real Madrid, gelecek mac ceza almaması icin Ronaldo'nun gorduğu kırmızı karta itiraz etti. __________________