urkiye Futbol Direktoru Fatih Terim, Avusturya macı oncesinde basın toplantısı duzenledi. Deneyimli teknik direktor, Avrupa Şampiyonası'na gotureceği 23 kişilik kadroyu henuz belirlemediğini ve hazırlık doneminde hic değerlendirmediği bir oyuncuyu bile tercih edebileceğini soyledi. Şampiyonaya 3'u kaleci olmak uzere 23 kişilik kadroyla gidebildiklerini hatırlatan Terim, şoyle devam etti: "Gonlum kimse kırılmasın, herkesi gotureyim istiyor ama arkadaşlarımızla oturacağız, yanımızda teknik destek ekibimiz (Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci ve Tumer Metin) de olacak. Yardımcı antrenorluğune daha var onların. Muhakkak ki şu kadrodan da Fransa'da olacaklar var. Herkes burayı kazanmak icin oynasın, birkac ay efor sarf etsin ve burayı hedeflesin. Binlerce arkadaşımızı izliyoruz. Şu an samimi soyluyorum, 20+3'u belirlemedim ama onun 13-15'i derseniz evet... Bir dakikanın, bir saniyenin insanı aylarca sakat bıraktığı bir sporda başımıza neler geleceğini bilmiyoruz. Son 24 saate kadar herkes icin bu şans acık. Hic cağırmadığım bir oyuncuyu cağırıp Fransa'ya beraber gidebiliriz. Yeter ki inanayım ve guveneyim. Hic sorun değil." "En ac benim" Turkiye Futbol Direktoru Fatih Terim, takım ruhunu yakalamanın ve başarıya ac olmanın onemine vurgu yaparak, "En ac benim." dedi. Takım olmadan başarının gelemeyeceğine vurgu yapan Terim, "Takım olmak cok onemli. Takım olamazsanız, hicbir başarı surekli olmaz. Biz, tum unsurlarla bir butun olmak zorundayız. Kayıpta da kazancta da... Zaten takım olmayanların kazanma şansı yoktur. Yaptıklarınız, cok zor yapılır, yıkılanlar, cabuk yıkılır. Onun icin, herkesin bunu hissetmesi gerekir. Bizi bir arada tutan değerler cok onemli. Ufak tefek problemler oluyor ama bu sevgi yumağı icinde bunlar kayboluyor." diye konuştu. Genc veya yaşlı demeden herkesin başarıya ac olması gerektiğinin altını cizen Terim, "Benim, yeteri kadar doyuracak başarılarım var. Anlatsak cok surer ama en ac benim. Kafamda bir iki tane eksik var. Hala onlarla uğraşıyorum. Mehmet Topal, Hakan Balta, Arda Turan veya yeni cocuklar... Herkes ac olacak. Başarı, başka turlu gelmez. Ac olmazlarsa burada kimsenin işi yok. Şartlar ne olursa olsun iyi hazırlanacağız. Fizik, psikolojik, teknik ve taktik olarak en iyi şekilde Fransa'ya gideceğiz." şeklinde goruş belirtti. Kaynak = http://www.ligtv.com.tr/haber/fatih-...-cagirabilirim YORUM = Acaba kustuğun oyuncuları cağıracak profesyonelliği kendinde gorebilecek misin? Hepimiz bunu goreceğiz. __________________