Juventus'un Fransız yıldızı Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, Real Madrid ile goruştuklerini acıkladı.. Juventus'un Fransız yıldızı Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, Real Madrid ile goruştuklerini acıklarken; iki takımın daha genc oyuncuyla ilgilendiğini doğruladı. İspanyol basınına acıklama yapan Raiola, "Real Madrid ile goruşuyoruz ancak henuz bir karar verilmedi. Real Madrid Teknik Direktoru Zinedine Zidane'nın isteği, kulubun isteği onemli. Başlangıc aşamasındayız, bu bir pazarlık değil. Paul, Ballon d'OR'u kazanmak istiyor. Real Madrid bunu başarması icin fantastik bir kulup. Zidane'a hayran, bunu bana her zaman soyluyor. Bu, kararında cok onemli olacak" dedi. Raiola, "Buna rağmen, teknik direktor değil, proje secmesi lazım cunku teknik direktorler gelip gidiyor. Pogba, en pahalı transfer olmakla ilgilenmiyor, ben de ilgilenmiyorum. Onun amacı, en iyi sportif projeye katılmak ve mumkun olduğunca fazla kupa kazanmak. Uc takımla konuşuyoruz ve Paul, bazılarının sportif projesini beğeniyor" ifadesini kullandı.
GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Menajeri acıkladı: ''Real ile goruşuyoruz!''