Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda mucadele eden temsilcimiz Galatasaray, gruptaki ikinci mucadelesinde konuk ettiği Paris Saint-Germain'e (PSG) Mauro Icardi'nin 52. dakikada gelen goluyle 1-0 mağlup oldu. Sarı-Kırmızılılar, iyi bir performans sergilemesine rağmen aradığı golu bulamayarak ikinci maclar sonunda grupta 1 puanda kaldı. Mucadelenin ardından PSG'nin Alman teknik direktoru Thomas Tuchel, onemli değerlendirmelerde bulundu. İşte Alman teknik adamın mac sonu acıklamaları: "İlk dakikadan itibaren iyi bir mac başlangıcı yaptık. Ama ilk yarıda gol atmayı unuttuk diyebilirim. Aslında ikinci golu de bulmamız gereken bir mactı." "Tum oyuncular iyi caba sarf ettiler. En iyi macımız mıydı? Hayır, bunu soyleyemem. Ama uc puanı aldığımız icin buyuk bir adım daha attık gruptan cıkmak adına. Onemli olan buydu." "Galatasaray'a karşı her zamankinden daha fazla savunma yaptığımızı soyleyebilirim. Şampiyonlar Ligi'nde bazen buna ihtiyac duyabiliyorsunuz. Komple bir performans gosterdiğimizi duşunuyorum." "Galatasaray bizi cok zorladı. Cok yorulduk. Sahada sanki iki bucuk metrelik adamlar gorduk. Atmosferi bana anlattılar ama bu kadarını beklemiyordum." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Tuchel: Atmosferi bana anlattılar ama bu kadarını beklemiyordum