Milli takım tercihi konusunda İngiltere basınına acıklamada bulunan 22 yaşındaki Abraham, "Henuz kararımı vermedim. Kulubume odaklanmış durumdayım." ifadesini kullandı. Chelsea’de bu sezon sergilediği performansla adından soz ettiren Abraham, "İki ulkenin milli takımı tarafından istenmek benim icin bir ayrıcalık. Demek ki Chelsea’de doğru işler yapıyorum. İki ulkeyi de seviyorum. Farklı kulturel birikimlerin olduğu bir bolgede buyudum ve Nijerya’nın cok buyuk bir ulke olduğunun farkındayım. Karar vermek icin doğru zamanı bekliyorum." değerlendirmesinde bulundu. İngiltere Milli Takımı formasını hazırlık maclarında iki kez giyen Abraham’ın resmi karşılaşmalarda oynamadığı icin Nijerya’yı secme ihtimali bulunuyor. Babası Nijeryalı olan genc futbolcunun, İngiltere Milli Takımı Teknik Direktoru Gareth Southgate tarafından 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde Cekya ve Bulgaristan ile oynanacak macların aday kadrosuna cağrılması bekleniyor. Bu sezon Chelsea’de 10 maca cıkan Abraham, 8 gol kaydetti. AA