Samuel Eto'o ile yeni kontrat icin goruşen Barcelona yonetimi geri adım atmıyor. Kamerunlu oyuncuya teklifini sunan yonetim, anlaşma sağlanamaması durumunda alternatif isimler uzerinde yoğunlaşacaklarını ifade ederek yıllık 9 milyon Avro isteyen golcu oyuncuya gozdağı veriyor. Samuel Eto'o'nun 2010 yılında sona erecek kontartını yenilemek isteyen ve Kamerunlu oyuncuya teklifini sunan Barcelona yonetimi, basında cıkan "Geleceğime karar verdim, ama şimdilik hicbir şey diyemem. Kalbimdeki kulup Mallorca, şimdi Barcelona icin calışıyorum hepsi bu kadar" acıklamalarına rağmen geri adım atmıyor. El Mundo Deportivo'ya konuşan sportif direktor Txiki Begiristain ve ikinci başkan Rafael Yuste'nin "Eto'o'nun sozlerinde yanlış birşey yok, hissettiklerini dile getirmiş" sozleri ve anlaşma sağlanamaması durumunda alternatif isimler uzerinde yoğunlaşacaklarını ifade etmeleri Katalan ekibinin bu konuda rahat olduğu şeklinde yorumlandı. "Olumlu goruşmeler yaptık ve zamanı geldiğinde de anlaşma sağlayacağımızı tahmin ediyorum" acıklamasını yapan Yuste'nin, yıllık 9 milyon Avro isteyen golcu oyuncu konusunda panik havası yaratılmaması gerektiğine inandığı tahmin ediliyor. AJANSSPOR
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Barca Eto'o konusunda rahat!