Bu sene Dunyada Yılın Futbolcusu odulune layık gorulen Milan'ın yıldız ismi Kaka, spor yaşamı boyunca Milan'da futbol oynamaya devam etmek ve takımda kaptanlık yapmak istediğini soyledi. Butun futbol basını Real Madrid'in Kaka'yı transfer etmek istediği haberleriyle calkalanıp dururken, kimsenin aklına Brezilyalı yıldızın gercekte ne istediğini sormak gelmemişti galiba. Brezilyalı yıldız, İspanyol gazetelerinden Publico'ya yaptığı acıklamada, futbol yaşantısının geri kalan yıllarını Milan'da gecirmek istediğini soyledi. Kaka, sozlerini şoyle surdurdu: "Kariyerimi Milan'da bitirmek istiyorum. Milano'yu, Milan'ı ve İtalya'yı cok seviyorum. Bu kulupte başarılar kazanmayı ve gunun birinde kaptanlık yapmayı istiyorum. Real başkanı Calderon beni transfer etmek istediğini soylediğinde hic aldırış etmedim. Boyle şeyler futbolda oluyor, ancak benim son kararım her zaman icin Milan'da kalmak olacaktır." Brezilyalı futbolcu, Carlo Ancelotti'nin harika bir teknik adam olduğunu belirterek, sozlerini Yılın Futbolcusu odulundeki diğer iki rakibi Messi ve Cristiano Ronaldo ile iligli konuşarak bitirdi: "Her ikisiyle de aynı takımda oynamayı isterdim. Dunyanın hangi takımında olursam olayım, ikisi de yanımda olmasını isteyeceğim oyuncular."
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- 'Milandayım !'