Kırmızı kart gosterdi hastanelik oldu!
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kırmızı kart gosterdi hastanelik oldu!
-
05-10-2019, 19:42:51Kırmızı kart gosterdi hastanelik oldu! Hakkari'nin Yuksekova ilcesinde halı saha turnuva macını yoneten Turkiye Futbol Federasyonu Hakkari İl Hakemi Necmi Guldal, macın son dakikasında gosterdiği kırmızı kart nedeniyle oyuncuların saldırısına uğradı. Yuksekova İlcesinde bir internet haber sitesinin 10. Yıl kutlaması etkinlikleri kapsamında bir halı sahada İlce Muftuluğu ile Uzmanlar Tıp Merkezi calışanları arasında ceyrek final macı oynandı. 2-2 berabere giden macın sonlarına doğru hakemin onceden sarı kart goren oyuncuya kırmızı kart vermesi uzerine Uzmanlar Tıp Merkezi oyuncuları hakeme saldırdı. Oyuncular tarafında darp edilen ve kanlar icerisinde kalan Guldal, turnuva gorevlileri tarafından Yuksekova Devlet Hastanesi'ne goturuldu. Burada yapılan ilk mudahalenin ardında Hakkari Devlet Hastanesi'ne sevk edilen hakem Guldal'ın beyin travması şuphesiyle gozetim altında tutulduğu belirtildi. Olay ile ilgili basın mensuplarına acıklama yapan hakem Guldal, ''Kırmızı kart gostermek zorunda kaldım. Bu arada ortalık karıştı. Hepsi uzerime saldırarak darp ettiler. Yuksekova Muftuluğu'nun oyuncuları beni onlardan korumaya calıştı. Beni aracla kacırarak Yuksekova Devlet Hastanesi'ne goturduler. Oradan da Hakkari'ye sevk edildim. Beyin travması şuphesiyle gozetim altında tutuluyorum. Bizde yasal cerceveler icerisinde gerekli işlemlerimizi yaptık'' dedi. Kaynak= Ajansspor __________________