Galatasaray bugun Eskişehirspor’la kritik bir mac oynayacak olsa da, asıl ses getiren olay Kobe Bryant’ın Arena’da Fatih Terim ve futbolcularla bir araya gelmesi oldu. Basında one cıkan Galatasaray haberleri… HURRİYET: Kobe artık Galatasaraylı NBA yıldızı Cimbom’u ziyaret etti. TT Arena’da Fatih Terim ve futbolcularıyla tanışıp, sarı-kırmızılı formayı giyen Kobe Bryant, “Artık ben de Galatasaray taraftarıyım” dedi. Beyoğlu’nda da hayranlarıyla buluşan Kobe “Bu, İstanbul’a ilk gelişim ama size soz veriyorum son olmayacak” dedi. SABAH: Aslan Kartal Kobe İstanbul’da buyuk ilgi goren Kobe Bryant, “Beşiktaş’ın teklifini hÂl duşunuyorum” dedi. Sonra da Galatasaray’ın TT Arena’daki antrenmanını ziyaret etti. Cocukluğunda sekiz yılını gecirdiği İtalya’da Juventus taraftarı olan Kobe Bryant, bu takımdan Galatasaray’a gelen Felipe Melo’ya buyuk ilgi gosterip İtalyanca sohbet etti. “İmparator ile ikinci dalya” Fatih Terim bu akşam TT Arena’da Galatasaray’ın başında 200. lig macına cıkıyor. İmparator’un bu anlamlı gecede hedefi 132. galibiyet. HABERTURK SPOR: Sabah Kartal akşam Aslan! İlk kez geldiği İstanbul’da sabah “Beşiktaş’ın teklifini hÂla duşunuyorum” diyen Kobe Bryant, akşam Turk Telekom Arena’da sarı-kırmızılı formayı sırtına gecirip, bombayı patlattı: Bundan sonra ben de sıkı bir Galatasaray taraftarıyım. “3000 gururu” Ligde 2 bin 997 golu bulunan Galatasaray, Eskişehir onunde uc gol atarsa ucuncu kez yeni bir tarih yazacak. Super Lig’deki ilk golu Metin Oktay, 1000. golu Turgay İnan, 2000.’yi Hakan Unsal atmıştı. Tarihi imzayı koyacak isim merakla bekleniyor. “Tam saha pres” Terim’in yardımcıları Hasan Şaş ve Umit Davala futbolcuları uyardı: “Topu kaptırınca takımca savunmaya donun. Tam saha pres yapıp oyun kurmalarına izin vermeyin. Onlar kadar koşup savaşmalısınız.” FANATİK: Terim’i uykusuz bırakan mac! Galatasaray, dorduncu hafta mucadelesiyle bu akşam Eskişehirspor’u ağırlıyor. Fatih Terim, iki gece tesislerde kalarak, Es-Es’i devirme planını hazırladı. MİLLİYET: Kobe ruzgarı Galatasaray’ın dun Turk Telekom Arena’da yaptığı antrenmana gelen yıldız oyuncu, sempatik tavırları ve esprileri ile futbolcuları bol bol guldurdu. Ufuk Ceylan ile karşılıklı penaltı da atan Kobe Bryant tum takımla hatıra fotoğrafı cektirmeyi de ihmal etmedi. STAR: Son Aslan Kobe İstanbul’u ayağa kaldıran dunyaca unlu basketbolcu, Galatasaraylı oldu. Sarı-kırmızılıların idmanını ziyaret eden Los Angeles Lakers’ın superstarı, “Oyuncu olarak değil, taraftar olarak artık Galatasaraylıyım” ifadesini kullandı. Kaleci Ufuk’a uc penaltı atan Kobe Bryant, birini gole cevirdi; sonra da kaleye gecti.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kobe Galatasaray'da !!