F.Bahce eski yıldızı icin duğmeye bastı! Gunubirlik İstanbul'a gelen Lugano Paris'te mutsuz olduğunu soyledi... Fenerbahceli yonetici Omer Temelli'nin onceki gece Twitter'a yazdığı, "Lugano'yu biz gondermedik, sozleşmesindeki maddeyi kullanıp kendi gitti. Donmek istiyor, inşallah olur" mesajı gundeme bomba gibi duştu. Onceki gun sabah İstanbul'a gelen, akşam ucağıyla Paris'e geri donen Lugano'nun kulupte yaptığı goruşmelerde "Burada taraftarın coşkusu futbolumu olumlu etkiliyordu. Paris'te her şey monoton. Ailemin bile orada mutsuz olduğunu hissediyorum. Bu monotonluk futboldaki coşkumu elimden aldı. Alışmaya calışıyorum ama İstanbul'u gercekten arıyorum" diye dert yandığı oğrenildi. TRANSFER İHTİMALİ ŞU ANDA ZOR Fenerbahce ile Paris Saint Germain'in bu transferde anlaşıp anlaşamayacağı buyuk soru işareti. PSG'nin, takımda 4. stoper durumuna duşen Lugano'yu bırakmak icin Ağustos sonunda odediği 3.5 milyon Euro'yu Fenerbahce'den talep edeceği ifade edilirken, sarı-lacivertlilerin icinde bulunduğu zor şartlarda boyle bir oneriye nasıl bakacağı merak konusu... HTSPOR __________________