Zanetti: "Cassano kendini yere attı"
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Zanetti: "Cassano kendini yere attı"
-
05-10-2019, 19:12:46Milan'a 3-0 yenilerek şampiyonluk şansını zora sokan Inter'de tecrubeli savunma oyuncusu Javier Zanetti, penaltı pozisyonunda Cassano'nun kendini yere attığını iddia etti. Inter'in savunmacısı Javier Zanetti, 3-0 yenildikleri Milano derbisinde Antonio Cassano'nun gole cevirdiği penaltıda kendini yere attığını soyledi. Milan'ın San Siro'daki galibiyeti Inter'le puan farkını beşe cıkardı. Cristian Chivu'nun kırmızı kartla oyundan cıkması ve Zanetti'nin Cassano'yu ceza sahası icinde yere duşurmesinin ardından kazanılan penaltıdan sonra Alexandre Pato'nun son dakikalarda gelen golu uc puanı Milan hanesine yazdırdı. Ancak Arjantinli milli futbolcu rakibiyle ceza sahası icindeki mucadelesinin kurallara uygun olduğuna ve mağlubiyete rağmen Serie A'da altıncı kez ust uste şampiyonluk yaşayacağına dair umutların devam ettiğine inanıyor. Mactan sonra Inter Channel'a konuşan 37 yaşındaki futbolcu, "Başkalarının ne duşunduğunu bilmiyorum, ama ben ne duşunduğumuzu biliyorum. Doğru, bu akşam macı kaybetmeyebilirdik, ama onumuze bakmak zorundayız. Ligde oynanacak yedi mac daha var, Şampiyonlar Ligi'nde ceyrek finalde, İtalya Kupası'nda yarı finaldeyiz. Futbol boyle bir şey. Cassano'yu da kendisini yere attığı icin tebrik etmek istiyorum," dedi. Inter karşısındaki performanslarına ve macın kırılma anına değinen Zanetti, "Beraberliği yakalamak icin az sayıda fırsat yakaladık, ozellikle de ilk yarıda. Milna ikinci yarıda iyi savunma yaptı ve Chivu'nun saha dışına gonderilmesi işleri karmaşıklaştırdı. Topu iyi tuttular ve galibiyeti korudular. Kimse bu tur macları kaybetmekten hoşlanmaz, hepimiz hayal kırıklığı yaşıyoruz, ama dediğim gibi, onumuze bakmalıyız," şeklinde konuştu. Inter bir sonraki macını Şampiyonlar Ligi ceyrek finalinde Schalke karşısında oynayacak. Kaynak : Goal . __________________