Liverpool ile Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Jerzy Dudek henuz maca cıkmasa da Rea Madrid’de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu soyledi. 6 sezon boyunca Liverpool'da forma giydikten sonra gectiğimiz yaz Real Madrid'e transfer olan 34 yaşındaki file bekcisi, yeni takımında ilk 11 fırsatı elde edememesine karşın hÂlinden memnun olduğunu soyledi. Polonyalı kaleci şoyle konuştu: "Buradaki ucuncu ayımdayım. Benim icin yeni bi tecrube. Madrid yoneticileri kapımı caldıklarında onlara 'Hayır' diyemedim. Eğer bu durum uzun sure değişmezse, elbette ki kendi yolumu cizerim. Ancak şu aşamada ayrılmak gibi bir niyetim yok." Real Madrid'in as kalecisi Iker Casillas'a ovgu duzen Dudek, "Takım ona ihtiyac duyduğunda hep başarılı oldu. Ozellikle Olimpiyakos macında 2 onemli kurtarış yaptı. Bu kurtarışlardan sonra gelen atakla golu bulduk" dedi. Jerzy Dudek, son olarak Beşiktaş'a yenilerek A Grubu'nun son sırasına duşen ve bir ust tura cıkma şansını iyice zora sokan eski takımı Liverpool icinse, "Başka bir takım olsa şans vermezdim ancak Liverpool cok tehlikeli. Bence gruptan cıkabilirler" yorumunda bulundu __________________