Rivaldo Ozbekistan'da kaldı
Futbol0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Rivaldo Ozbekistan'da kaldı
-
05-10-2019, 18:49:00Ozbekistan'ın Bunyodkor kulubune bu yıl ağustos ayında transfer olan Brezilyalı yıldız futbolcu Rivaldo, kulubu ile yaptığı kontratı 2011 yılı sonuna kadar uzattı. Bunyodkor Kulubu'nden yapılan acıklamada, 28 Ağustos'ta Yunanistan'ın AEK Atina Kulubu'nden transfer edilen Rivaldo ile 1 yıllık kontrat imzalandığı hatırlatılırken, dun kulup ile futbolcu arasında yapılan goruşmelerin ardından, Rivaldo'nun 2011 yılı sonuna kadar kulupte kalması konusunda mutabakat sağlandığı bildirildi. Bunyodkor kulubu ile imzaladığı kontratın uzatılmasıyla ilgili olarak kulubun resmi internet sitesine acıklama yapan Rivaldo, Ozbek futbolunun gelişmesine onemli katkıda bulunmak istediğini kaydederek, "Ozbekistan'da buyuk bir iz bırakmak istiyorum. Burada bana sağlanan olanaklardan cok memnunum ve bu yuzden boyle bir guzel ulkede daha birkac yıl kalmaya karar verdim" dedi. Daha once, basına acıklama yapan Rivaldo, Asya Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl yarı finale kadar yukselen Bunyodkor Kulubu ile gelecek sene Asya Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı hedeflediğini acıklamıştı. Brezilyalı yıldız futbolcu Rivaldo, Bunyodkor'a transfer olmasından bu yana cıktığı 15 macta 9 gol atmayı başararak, 3 kulvarda mucadele eden Bunyodkor'un başarısında onemli bir katkıda bulundu. Kaynak: LigTv __________________