LUCESCU MİLLİ TAKIMIN BAŞINA GECİYOR MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTORLUĞU İCİN BEŞİKTAŞ'IN ESKİ HOCASI LUCESCU'NUN İSMİ GECİYOR.
Galatasaray ve Beşiktaş'ı şampiyon yapan Teknik Direktor Mircea Lucescu'nun, A Milli Takım'ın başına getirileceği ileri suruldu. Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıcakcı'nın, Fatih Terim'den olumsuz yanıt alması uzerine rotayı Turkiye'yi yakından tanıyan Rumen hocaya cevirdiği ve prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Dunya Kupası Grup Elemeleri'nde mucadele eden, ancak final şansını zora sokan Ay - Yıldızlı ekibin antrenoru Ersun Yanal'ın kaderini, sahamızda oynayacağımız Yunanistan karşılaşmasının belirleyeceği de oğrenildi. İnonu Stadı'nda oynanacak karşılaşmadan ters bir sonuc cıkması halinde, federasyonun Yanal ile yollarını hemen ayıracağı ve prensip anlaşmasına vardığı Lucescu'yu bu goreve getireceği bildirildi. Federasyon Başkanı Levent Bıcakcı'nın teke tek goruştuğu unlu calıştırıcı Mircea Lucescu'nun da bu teklife sıcak baktığı vurgulandı. Rumen hocanın Başkan Bıcakcı'ya, "Shakhtar Donetsk'teki durumum henuz acıklık kazanmadı" diyerek sure istediği oğrenildi. Bu arada Shakhtar Donetsk'in sahibi Ahmedov'un yurt dışına kactığı iddiaları gundeme damgasını vururken, Lucescu'nun da kafasının karıştığı ifade edildi. Ahmedov'un ortağı hakkında tutuklama kararının cıkmasında sonra Ukraynalı işadamının korktuğu ve İspanya'ya gittiği ileri suruldu. Shakhtar Donetks'in resmi internet sitesi ise Ahmedov'un Paris'te bulunduğunu acıkladı. Lucescu bu gelişmeler karşısında, "Bilgim yok, bilmiyorum. Bekleyeceğim" ifadelerini kullandı. Ukrayna'daki bu son dakika gelişmesi uzerine Rumen hocanın her an ayrılabileceği ve Milli Takım'da gorev alabileceği iddialarını da guclendirdi. (Milliyet) Ps:Bana asparagos haber gibi geldi ama milliyet verince biraz duraksadım. __________________
Lucescu milli takımın başına geliyor.
Futbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Lucescu milli takımın başına geliyor.