°°°·.°·..·&#176 ;¯°·._.· нєя вαşαяıℓı ιηѕαηıη вιя ρℓαηı, нєя вαşαяıѕı𝕫 ιηѕαηıη вιя мα𝕫єяєтι ναя∂ıя. ·._.·°¯°·.·&#17 6; .·°°° Onemli : Listenin başına her zaman yeni gelen itemlerimi ekliyorum. Oyun ici pm : PSEDAT İletişim telefonu : 0552 420 80 80 ( Sms - Whatsapp - Aramaya 7/24 Uygundur ) ALIS VERİŞ KURALLARIM ! *Site Uzerinden Satışım Vardır Komisyon Alıcıya Aittir *Lutfen havale ile item alacağınızda ilk item diye gelmeyin makul aracı (NAZIM) yada kefil bulup halledebiliriz. *Oyun ici dilediginiz clandan kefil sağlarım. * Satıcı siz oldugunuz taktirde item almadan para gondermem, itemlerinize teklif isterken bunun bilincinde olursaniz sevinirim. Anlayışınız icin teşekkurler. Alış Listesi; Her Turlu Elit İteminiz Alınır Satış Listem ; PREST İTEMLERİM: 83 Reb 5 Priest %100 exp 4.5 m np / 100 def acik +9 Priest Chitin Set +9 Priest Krowaz Kafalık +8 Priest Krowaz Set tam settir ! +2 Iron Necklace +3 Ring Of Life +3 Dual Lillime's Earring +7 Gab's Adamant +7 Upgrade SC +3 Sse +8 Lobo Hammer +0 C.s. Kalkan 83 reb 2- 300 K Npli 90 Def Acık Priest ASAS İTEMLERİM : +10 Shard +0 Chitin Shield +8 Moonlight +9 Rogue Chitin Shell SET +8 Rogue Holy Goğus-Don-Kafa +7 Azagai +12 Reb Shard +9 Shard +9 Weapon Breaker +6 Moonlight +7 Shenlong Bow +9 Rogue Chitin SET +7 Rogue Holy Goğus-Don +7 Holy Rogue Kafalık (Reb1) +7 Upgrade SC +2 Iron Necklace +3 Silver Earring +3 Elf-Metal Earring +3 Coc +3 Elf Belt +2 Dual Taurus Ring +3 Ring Of Life +3 Priest Pendant +3 Amulet Of Dextery +3 Judicious Belt +7 Azagai +7 Shenlong Bow +7 Shenlong Jamadar +7 Moonlight +3 Coc +3 Lego +3 Aod +2 İron Neck 83 Reb 4 Rogue 6.5 m Np 100 def 83 Reb 1 Rogue 5.3m Np 100 def 7 dex Warrior İtemlerim : +8 Warrior Holy Gogusluk No reb str basıılı +7 Dks +8 Chaos Baal +8 Chaos Wirinom +8 Sweet Kiss Wirinom +9 Raptor +2 Iron Necklace +8 Warrior Holy Pauldron +7 Warrior Holy-Krowaz Kombin SET(Ayak 9 Chitin) +7 Warrior Krowaz SET(Ayak 9 Chitin) +3 Dual Platinum Earring +3 String Of Skulls +2 String Of Skulls +2 Dual Taurus Ring +3 White Dragon Necklace +3 Sash Of Sorrows +3 Foverin +7 Warrior Krowaz Goğus-Don +7 Upgrade SC +0 Chitin Shield +7 Gab's Adamant +3 Heros +3 İron Neck +3 Aos +3 Mino +7 Upgrade Sc (+7 ye %100 gecirme Scsi) +3 Wdn +3 Sash Referans Notlarim ve Satılanlar listem aşşağıdadır , Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Makselll
Pazar ile ilgili size her konuda en iyi şekilde yardımcı olabileceğine emin olabilirsiniz. Gayet samimi ve guvenilir bir kardeşimiz .

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen bomchante
+3 Roc aldım arkadaştan sorunsuz , hızlı ve guvenilir teşekkurler. ( Ortie )

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen robertomasturbiani
kardeşım cok teşekur ederım bol muşteriler guvelir adam ben CrueLXII

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen IIISadareTIII
Kardesim Hosgeldin swmize, ZAZA clani olarak biz kefiliz. Bilen bilir taniyan tanir. Itemimizi aldik hos geldin olarak, insallah dahasida gelecek. Item alacak arkadaslar iciniz rahat olsun.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen ashab68
OneeeeePUNCHHHHH olarak SEDAT KARDEŞİM DEN ALIŞ VERİŞ YAPTIM PARAYI ATTIM ANINDA İTEMİMİ VE GB LERİMİ TESLİM ALDIM GUVENİLİR Bİ ARKADAŞTIR VE İTEM KONUSUNDA COK FAYDALI OLACAĞINI DUSUNUYORUM OLİMPİA İCİN.... TEŞEKKUR EDERİM SEDAT KARDEŞİM...

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Realz
Arkadaş guvenilir ve saygılı; sağladığı guvence ile sorunsuz alışverişlerimiz oldu. Arkadaşla calışabilirsiniz..

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen 0506tayfun
Kendisi gayet icten ve guvenilir bir arkadaş konuşunca karşınızda iyi bir insan olduğunu anlıyorsunuz Seninle alışveriş yapmak zevkti kardeşim . Hayırlı satışlar ( DRAGO )

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen CeryLia
Hızlı ve guvenilir biz yaptığımız alışverişten gayet memnun kaldık bol kazanclar dilerim ElizabethVasilyev

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen ugurxxX
İşini ozenle yapan ilgili samimi cok memnun olduk ve memnun kaldik hayırlı bol kazanclar dilerim ElizabethVasilyev

SATILANLAR LİSTEM +3 Elf Belt Coc Satildi => (Jushey) +3 Pp Coc Satildi => (Jushey) +3 Coc Satildi => (Jushey) +7 Adamant Satıldı => (NymeriaaQQ) +2 Rof Satildi => (MHMT) +9 Shard Satildi => (INehirman) +9 4 Parca Rogue Chitin Satildi => (İsimsiz kahraman) +3 İron Belt Satildi => (İsimsiz kahraman) +3 Elf Belt Satildi => (Ugelaaaaa) +3 Sos Satildi => (THEARAGORN) +3 Dual Mino Satildi => (VasiliZaytSev) +3 Aod Satildi => (GoodNightroBicheaux) +3 Coc Satildi => (GoodNightroBicheaux) +3 Dual Coc => (K4YSR) +7 Warrior Holy Set Satildi => (WhiteWolf) +3 Roc Satildi => (IIVizigotAlaricII) +7 Dks Satildi => (CaPoDiCaP0TTi) +2 Dual Roc Satildi => (EYSAN) +3 Mino Satildi => (Hiruzen) +3 Roc Satildi => (Ortie) +9 Hanguk Satildi => (Drago) +9 Murky Satildi => (Drago) +7 Moonlight Satildi => (lHope) +7 Moonlight Satıldı => (MrLies) +10 Weapon Breaker Satildi => (CruelxII) 10 Gb Satildi => (MrLies) 4.5 Gb Satildi => (OneeeeePUNCHHHHH) +7 Rogue Krowaz Kafalik Satildi => (MrLies) +9 D.v. Satildi => (MrLies) +3 P.e. Satildi => (OneeeeePUNCHHHHH) +3 P.e. Satıldı => (SADAREEETTT) +3 Elf Belt Satıldı => (DINAR) __________________