C.Ronaldo'nun annesi: "Oğlumu Real formasıyla gormeden olmek istemem!"
Futbol0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- C.Ronaldo'nun annesi: "Oğlumu Real formasıyla gormeden olmek istemem!"
-
05-10-2019, 18:41:25Manchester United'ın en gozde isimlerinden Cristiano Ronaldo'yu Real Madrid'e yakıştıranlar arasında, annesi de katıldı. İspanya'da yayınlanan AS gazetesinde bugun roportajı yayınlanan Anne Ronaldo (Dolores Aveiro), oğlunun Real Madrid'de oynamasını hayÂl ettiğini soyledi. Portekiz'e bağlı Madeira Adası'nda yaşan Aveiro, oğlunun İspanyol devine transfer olması durumunda, Madrid'e taşınmayı bile kabul edeceğini soyledi. Gozu arkada kalacak! Oldukca duygusal acıklamalar yapan Anne Ronaldo, oğlunu bir gun Real Madrid formasıyla gormeden rahat edemeyeceğini ifade ederek, "Real benim favori takımım. Dunyanın en iyi takımı. Bir gun İngiltere'yi terk edecek olursa, onu gercekten de Real'de gormek isterim. Oğlum Real'de oynamadan olmek istemem. Eğer oynarsa, ben giderayak, hayÂllerimin gercek olduğunu gormuş olurum" diye konuştu. Cristiano Ronaldo'nun, şartlar gereği belki hemen İspanya'ya gitmesinin mumkun olmadığını bildiğini belirten Aveiro, "Ama belki 2-3 yıl icinde olur. Eğer Madrid'e giderse, ben de onun yanına Madrid'e yerleşirim. Cok sevdiğim bir şehir" dedi. AS'nin haberine gore annesi, Ronaldo'nun kariyerini baştan beri yonlendiren isimlerin başında geliyor. Dolores Aveiro'nun, Cristiano Ronaldo'nun profesyonel futbola, Benfica'da değil, Sporting Lisbon'da başlamasını sağlayan kişi olduğu belirtiliyor. __________________