TFFHGD Başkanı Beyaz'dan PFDK'ya itiraz!
Futbol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- TFFHGD Başkanı Beyaz'dan PFDK'ya itiraz!
-
05-10-2019, 18:38:37Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 2 yıl hak mahrumiyeti cezası alan Adıyaman Faal Futbol Hakemleri ve Gozlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Akif Beyaz, karara itiraz etti. PFDK tarafından, hakem bilgi formunda tahsil durumunu yanlış gosterdiği gerekcesiyle 2 yıl hak mahrumiyeti cezası alan TFFHGD Başkanı Akif Beyaz, 2005-2006 futbol sezonunda TFF Hakem İşleri Mudurluğu'nden gonderilen hakem bilgi formunun sehven yazıldığını dile getirdi. 2005-2006 futbol sezonu sonunda yaş haddinden dolayı hakemliği bıraktığını ve tahsil durumunu yuksek gostermesinin kendisi icin bir fayda sağlamayacağını kaydeden Akif Beyaz, "Yaş haddinden dolayı 2005-2006 futbol sezonu sonunda faal hakemlik gorevini bıraktım. Tahsil durumumu yanlış doldurmuş olmamın bana herhangi bir fayda sağlamayacağı acıktır. Acıklanan kararda klasman hakemi olduğum yanlışlıkla ifade edilmektedir. Konuyla ilgili olarak Tahkim Kurulu'na itiraz edeceğim. 20 yıldır Turk futboluna namusum ve şerefimle başarılı bir şekilde hizmet ediyorum. Tahkim Kurulu'nun bu yanlışlığı ortadan kaldıracağına inanıyorum" dedi. __________________