Kleber: "Liverpool'dan teklif aldım"
Futbol0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kleber: "Liverpool'dan teklif aldım"
-
05-10-2019, 18:33:17Kleber: "Liverpool'dan teklif aldım" Ramirez’i Benfica’ya satan Cruzeiro, Kleber icin Liverpool ile anlaştı. Liverpool’un Brezilya kulubunu 7 milyon avro karşılığında ikna ettiği bildirildi. Ancak Kleber, ulkesinden ayrılmak istemiyor. Kleber istemeden de olsa Premier League'e gidecek gibi gorunuyor. Cruzeiro'nun “Gladyator” lakaplı futbolcunun Liverpool'a satışı konusunda Brezilya kulubuyle Premier League ekibi arasında anlaşma sağlandığı ifade ediliyor. Konuya ilişkin olarak bir acıklamada bulunan Kleber, kulubunde kalmak istediğini soylerken, Liverpool'dan 7 milyon avroluk bir teklif aldığını da doğruluyor.25 yaşındaki oyuncu 2004 2008 yılları arasında Dinamo Kiev forması giymiş ve Guilherme ile takas edilerek ulkesine geri donmuştu. Fizik olarak Carlos Tevez’e benzetilen Kleber, ulkesinde hızı ve gucu ile tanınan bir hucum oyuncusu. Ancak hırcın davranışları nedeniyle surekli eleştirilen Kleber, son yıllarda sıkca gorduğu kırmızı kartlarla da gundeme geliyor. Kleber'in bu eleştirileri artık gozonune aldığı ifade edilirken, ozellikle de 3 aydır sahaya daha sakin cıktığı ifade ediliyor. Kleber, 2003 yılında Dunya Gencler Şampiyonası’nı kazanan Brezilya takımında yeralmıştı. goal __________________