KillingTime Guncel İtem Alım & Satım Listesi.
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- KillingTime Guncel İtem Alım & Satım Listesi.
-
05-10-2019, 18:22:53Alım & Satım Listesi Surekli Guncel. Alınan ve Satılanlar Oyun İci Gold Bar Olarak Alınır Satılır. Alınıcak İtem Listesi. 1x Fang Of Bakirra 1xHoly Water of Temple +7 Shard +7 Raptor +0 Dread Shield Satılıcak İtem Listesi. +8 No Rebirt Raptor [ TEKLİF BIRAKIN ] +0 İron Belt. +7 No rebirt Mirage Dagger +1 Rebirt Mirage +7 No Rebirt Priest Shell Pads +7 1x Elemental Pendant +6 Scorpion Shield +0 Lobo Staff SATILAN İTEM LİSTESİ İron Necklace +0 [ site uzerinden satılmıştır ] 1x Cleric Earring [ SATILDI ] 1x Warrior Pendant. [ SATILDI ] 1x Priest Pendant. [ SATILDI ] 2x Blue Dragon Necklace. [ SATILDI ] 2x Black Dragon Necklace. [ SATILDI ] 2x +0 Lobo Staff [ SATILDI ] ALINAN İTEM LİSTESİ 4x Fang Of Bakirra Cok ucuk gitmenize gerek yok acelemiz yok, uygun fiyattan alınır. Satılan itemler icin teklif frmtr ozel mesaj yolu ile yada Oyun İci Olympia-1 Sunucusunda aşşagıdaki pm'lerden ulaşabilirsiniz. Killtthhyhia KillMasteR Rowion Telefon 538 761 56 92'Mesajlara geri donuş sağlarım. Konuyu Guncel Tutan Replenir. __________________