QuantumBreak İTEM ALIM-SATIM
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- QuantumBreak İTEM ALIM-SATIM
-
05-10-2019, 18:11:21Herkeze İyi Oyunlar. Daha once Destan Serverinde CaHiLFiL0Z0F charımla pazar yapmıştım. Uzun bir aranın sonrasında Olimpia serverinde pazar yapmaya karar verdim. Alınacak ve satılacak itemler; ALINACAK İTEM LİSTESİ HER TURLU ROGUE WARİOR İTEMLERİNİZ DEĞERİNDE ALINIR. SATILACAK İTEM LİSTESİ +8 DARK VANE 25 GB +8 ROGUE SHELL SET 400 TL +8 Warior Shell Set ( IamRamses) +3 OPAL EARRİNG (lstBOSSl)(TAKAS YAPILDI) +3 STRİNG OF SKULLS (BYNO UZERİNDEN SATILDI) +3 SİLVER EARRİNG (EyDoOST)(TAKAS YAPILDI) +2 PLATİNİUM EARRİNG (EyDoOST)(TAKAS YAPILDI) +3 HERO'S VALOR (EGMMS)(TAKAS YAPILDI) +11 REBİRT RAPTOR (Euphorio)(SATILDI) +3 ELF BELT (SİTE UZERİNDEN)(SATILDI) +11 REBİRT ROGUE CHİTİN SET (SİTE UZERİNDEN)(SATILDI) +11 REBİRT İRON BOW (SİTE UZERİNDEN)(SATILDI) +3 ELF METAL EARRING (SİTE UZERİNDEN)(SATILDI) +3 DİAMOND RING (Slider)(SATILDI) +11 REBİRT ROGUE CHİTİN KOLLUK (SİTE UZERİNDEN)(SATILDI) +11 REBİRT CHD (SİTE UZERİNDEN)(SATILDI) +11 REBİRT SHARD (SİTE UZERİNDEN)(SATILDI) İTEMLER TL OLARAK SATILIP TL OLARAK ALINACAKTIR. MANTIKLI İTEMLERLE TAKAS YAPILABİLİR. İTEMLERDE UFAK BİR PAZARLIK PAYI VARDIR. İTEMLER SİTE KOMİSYONU HARİC FİYATLARDIR. SİTE UZERİNDEN ALMAYI DUŞUNEN ARKADAŞLAR KOMİSYON KARŞILADIKLARI TAKTİRDE GUVENİLİR SİTELER UZERİNDEN SATIŞI YAPILABİLİR. HAVALE YONTEMİ İLE ALMAK İSTEYENLER ONCELİKLE ODEMEYİ YAPTIKLARI TAKTİRDE İTEMLERİ ALABİLİRLER. BOŞ MUHABBETLER İCİN ONCE İTEMİ VER GİBİ MUHABBETLER İCİN KİMSE KENDİNİ DE BİZİ DE YORMASIN! iLETİŞİM: OYUN İCİ QuantumBreak ya da 0530 945 13 83 (fırat) telefon numarası ile iletişime gecebilirler. Hafta ici calıştığım icin cevap veremediğim taktirde whatsapp veya mesaj ile iletişime gecerseniz en kısa sure icerisinde donuş yapılacaktır. __________________