Buffon: “Henuz pes etmedik”
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Buffon: “Henuz pes etmedik”
-
05-10-2019, 17:52:18Sampdoria ile 1-1 berabere kalmalarına rağmen, Juventus’un 1 numarası, hÂl şampiyonluk yarışında olduklarını belirtti. Inter’in Milan’ı yenmesi ve Juventus’un da Sampdoria ile berabere kalmasıyla birlikte, ikili arasındaki puan farkı dokuza cıktı. Ancak Buffon, dokuz puanlık farka rağmen şampiyonluk yarışında henuz pes etmediklerini belirtti. Il Corriere dello Sport'aacıklamalarda bulunan Buffon, “İşler bizim icin biraz daha zorlaştı. Ama pes etmeyeceğiz. Biz savaşcı bir takımız. Asla vazgecmeyiz” dedi. Buffon, kendi performansı ile ilgili olarak “Sampdoria ve Cagliari maclarında birkac hata yaptım. Daha iyi olmam lÂzım” diyerek acıklamalarını surdurdu. Adraino’nun Milan’a attığı golde topun koluna carpması ile ilgili olarak ise Buffon, “Ben hep insanların iyi niyetli olduğunu duşunurum. Adriano’nun da o pozisyonda kasıtlı olarak topa koluyla yon verdiğini duşunmuyorum” dedi ve acıklamalarına “Cassano’nun olgunlaştığını gordum. Hem insan olarak hem de futbolcu olarak” diyerek son verdi. __________________